U Sinju maksimalno

Leu Ercegoviću želimo što brži oporavak i povratak na rukomtno igralište ...Zaostale utakmice 3.kola županijske rukometne lige mlađih uzrasta u Sinju nisu donijele mnogo uzbuđenja te su mladi dugoraćani odnijeli sva 4 boda iz grada alkara. Rano sinjsko jutro bilo je ipak prerano za mlađe kadete "dragovoljca" koji su u utakmicu ušli kao favoriti, no sporo buđenje ipak je imalo utjecaja na igru gostiju, pogotovo na vratara gostiju Mladina (valjda je do kasno gledao DSF) koji je učestalo vadio lopte iz mreže. No ipak greškama se stalo na kraj, proradila je veza Klarić - Perić - Rakuljić i na vratima sve bolji Mladin, što je rezultiralo serijom od 7:0 do kraja utakmice te su upisana nova 2 gostujuća boda ...

SINJ, 8.10.2004.
Zaostalo 3.kolo županijske lige za mlađe uzraste

Mlađi kadeti

RK "Kamičak"-RK "Hrvatski dragovoljac" 10:17 (7:8)

RK "Kamičak": Banovac; Vuković; Pavić; Grubiša; Vučković; Kelava (8); Glavinić; Blažević (2); Runje; Radović;
TRENER:Boris Kerum

RK "Hrvatski dragovoljac": Mladin; Tomić; Gvozden; Raos; Jerčić (1); Nazor (1); Klarić (9); Perić; Erceg; Grgat; Rakuljić (6); Bilić; VUković;
TRENER:Krešo Glavica

Rano sinjsko jutro bilo je ipak prerano za mlađe kadete "dragovoljca" koji su u utakmicu ušli kao favoriti no sporo buđenje ipak je imalo utjecaja na igru gostiju što su domaćini vješto koristili sve do 25. minute kada je semafor svijetlio nevjerovatnih 10:10.

Pospani vratar gostiju Mladin (valjda je do kasno gledao DSF) bio je porozan te je morao svako malo iza leđa vaditi iz mreže lopte.

Napad je djelovao sa mnogo tehničkih pogrešaka a da se bar pola od promašenoga realiziralo gosti bi vodili sa nekoliko golova prednosti i utakmica bi bila već u ranoj fazi rješena.

No ipak greškama se stalo na kraj, proradila je veza Klarić - Perić - Rakuljić i na vratima sve bolji Mladin, što je rezultiralo serijom od 7:0 do kraja utakmice te su upisana nova 2 gostujuća boda.

Kadeti

RK "Kamičak"-RK "Hrvatski dragovoljac" 3:17 (14:29)

RK "Kamičak": Boškin (5); Vuković; Poljak; Grubiša; Matić; Živalj (1); Glavinić; Erceg (2); Jelinčić (1); Radović (1); Filipović (3); Kerum (1);
TRENER:Boris Kerum

RK "Hrvatski dragovoljac": Jerčić; S. Tokić; Ćoko (7); Lažeta (4); Siničić (1); J. Tokić (5);  Perić (4); Katalinić; Pleić (5); Ðurić; Marčić (3); Pandža;
TRENER:Krešo Glavica

Od prve sekunde "alkari" su krenuli ambiciozno s obzirom da su kolo prije uzeli Splitu bod u gostima te su priželjkivali čudo u Sinju.

No čudo se nije ostvarilo jer "dragovoljci" su 4. ekipa u Hrvatskoj te svoj rejting ne spuštaju tako lako te su odmah dali do znanja da sa njima "nema šale".

Na poluvremenu semafor je svijetlio 3:17 što je bilo i više nego dovoljno da svi igrači "osjete" sinjski "vrući" parket. Idealna prilika za pričuvne igrače koji su ne podcjenjujući snagu protivnika iskoristili svoju minutažu.

Razloga za veliko slavlje nije bilo iako su upisana 2 nova boda jer trener Glavica nije imao na raspolaganju svog najboljeg 7-og igrača Lea Ecegovića koji je na treningu ozljedio koljeno, ali ipak postoji nada da će vrlo brzo zaigrati u 1. HKRL koja starta krajem mjeseca.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog