U Trilju kvalifikacije za 1.HKRL

Kadeti RK HDU Trilju se danas i sutra održavaju kvalifikacije za popunu 1. hrvatske kadetske lige. Iako je bilo govora da će se ekipe u 1.HKRL kvalificirati na osnovu prošlosezonskih rezultata (mlađih kadeta, a sada kadeta), zbog interesnih skupina ipak će se kvalifikacije održati (da samo podsjetimo da bi bez kvalifikacija prošli RK Hrvatski dragovoljac, RK Jerkovac iz Metkovića i RK Trogir).

Na okupu će se naći pet ekipa od kojih će samo tri izboriti plasman u prvu ligu i pridružiti se šesnestorici prvoligaša i još petorici "kvalifikanata".
Natjecati će se (redom od najboljeg, prema najlošijem lani):

  1. RK Hrvatski dragovoljac - Dugi Rat
  2. RK Jerkovac - Metković
  3. RK Trogir -Trogir
  4. RK Opuzen Slivno - Opuzen
  5. RK Adriachem - Kaštel Gomilica...

Kadeti RK Hr. dragovoljca prvi su favoriti turnira, dok bi za drugo i treće mjesto trebala biti velika gužva. Ekipe su prilično izjednačene, pa će sreća voditi glavnu riječ (nadam se da suci neće utjecati na to ko ide dalje).

Još bi primjetio da bi bilo puno pravednije da se išlo na prvu soluciju jer bi se uzimali u obzir rezultati cijele sezone, dok ovako turnirski, svak može imati loš dan i ispasti premda je bolji od ekipe koja će eventualno proči.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog