Luzerski vikend

Napisao/la Boško Nazor.

slika04Kadeti u Čakovcu odigrali 8. kolo 1. HKRL. Protivnici su bili Varteks iz Varaždina I domaćin Međimurje. Seniori su pak odigrali svoje kolo u Sinju kontra Kamička.
Ajmo osvrt… U Čakovec smo krenuli u 01:00 h u nedilju. Došli smo oko 08:00 h, prošetali, pa onda u 11:00 I 12:00 odigrali 2 utakmice za redom. Lipo za doživit ovo,a?8. KOLO 1.HKRL Čakovec 04.03.2012. Dvorana Građevinske škole GOC

RK HRV. DRAGOVOLJAC-RK VARTEKS DI CAPRIO  26:24 (13:8)

Uvijek se teško uputit u utakmicu iza puta, ali ovo je bilo ok. Malo po malo smo gradili rezultat I navikavali se na igru Varaždinaca koji su ovaj put došli u najjačem sastavu. Obrana je bila bolji dio momčadi, dok nas je u napadu držao Gale i golovi iz kontre. Banović je na klupi jer je bija “ajme”. Otišli smo na plus 7 I mislili da je gotovo, ali Varteks nije to shvatio I došli su na minus 2, ali dalje nisu mogli. Dobro je, 2 boda su spakirana.

slika03

RK MEĐIMURJE-RK HRV. DRAGOVOLJAC 27:20 (12:13)

Ja ću pisat Pipo jer je kraće. U 1. utakmici Pipo je izgubija bod protiv Kaštela I to ih je mobiliziralo za utakmicu protiv nas. Nisu si mogli dopustit još jedan “kiks” jer bi im to dovelo u pitanje završnicu koju bi mi mogli “isprovocirati” da smo ih dobili. Prvo poluvrijeme gol za nas. Dobro izgleda,Gale popušta ali Banović se diže. Čora dobar,obrana ok i tu smo do 20:19 za Pipo I onda adio… Otra Pipo kontrama u sigurnu završnicu. Mi smo se tu prilično ispromašivali, ali to je “4 poluvrijeme” za redom I došlo je do umora. Tužni smo zbog nekih stvari o kojima neću pričati u moju butigu ali nismo se pridali i odigrali smo muški. Čeka nas još 3. gostovanje u nizu i to ono u Osijeku za 2 tjedna pa smo gotovo s putovanjima u kadetskoj. Sad tek vidim da smo trenirali kako treba dokle smo mogli dogurat.

slika02

RK KAMIČAK-RK HRV. DRAGOVOLJAC 26:24 (12:10)

Šećer za kraj. Seniori u Sinju u “ništa”. Drugačije nije moglo ni bit s obzirom na našu izvedbu i adrenalin s kojim smo išli. Parilo je da idemo u Knin na utakmicu koju ne treba igrat. Ali ima nešto dobro, obično nakon 3 pobjede u nizu imamo nagradu od uprave za “meso i piće” pa si napravimo neku “večericu” u tumbini. Kako smo prekinulli niz, nije nam preostalo ništa drugo nego se sami pokusurat po 50 kn. Stali smo u Konzuma na Sirobuji, kupili desetak kila mesa i ribe (korizma je), piće smo dobili od kluba i svi smo ”proanalizirali “ poraz iz SInja. Znamo i krivca, RK Kamičak. Kažu da se ljudi puno više suosjećaju u tuzi nego u veselju. Mi smo dokaz da oba raspoloženja mogu bit itekako korisna ako smo klapa ili ti ga tim. E da, i još nešto, dok se svi budu ovako palili na nas na svim mogućim razinama i dok nas bez pomoći “viših sila” ne budu mogli  lako pobjeđivat rukomet će stanovat u Dugom Ratu. U protivnom ja ću se prvi maknit, jebeš sport kad te se ne “doživljava”.

 

{fcomment}

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog