Nastavak prve kadetske lige

Napisao/la Boško Nazor.

slika01

Odigrali smo u Ivancu 12. i 13. kolo 1HKRL protiv momčadi RK Moslavina iz Kutine i RK Ivančica iz Ivanca.Trenutno smo po sredini tablice lige koja ima 24 momčadi,a izgubili smo šanse za plasman među 8 momčadi koje idu na Državnu završnicu.Odlučili smo se za malo čišćenje u momčadi koja je bila vrlo potentna,ali ništa nije učinila da bi to pretvorila u neki bolji rezultat i naposljetku da svaki pojedinačno bude što bolji u poslu kojim se bavi.Bog im je dao talent, ali bez rada i strasti za ono čime se bave vrlo lako se izgubit u labirintu svih ponuda u njihovim godinama,najlakše je izabrat nerad uz raznorazna opravdanja koja za epilog imaju „adio rukomet“, bili jednom....Vratimo se u stvarnost.Na put smo išli pomlađeni sa nekoliko momaka iz 96. godišta i bez vrlo bitnih igrača od kojih su neki trenutačno van momčadi jer ne treniraju,a neki su imali ono opravdanje od malo prije.Ali koga nema bez njega se mora i može,a momčad koja je išla odlučila je skupo prodat bodove na koje nemamo pravo računat s obzirom na sve.

 slika02

 

Ivanec,SD Srednje škole IVANEC,19.02.2012.
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK MOSLAVINA 22 : 31 (12 : 16)

RK Hrv. dragovoljac:Matej Glavaš,Marko Maleničić,Dino Banović 7,Duje Tafra,Toni Novaković 3,Marko Čorić 7,Mario Vujičević 1,Mate Radalj,Stjepan Bajkuša,Nediljko Balić,Matej Jakelić 1,Milivoj Kaštelančić 3.
Trener: Boško Nazor
Prva utakmica proljetnog dijela sezone.Moslavina lovi naslov prvaka ove godine,bez poraza su do sada.Prvo poluvrijeme smo se držali u egalu do zadnjih 2-3 minute kada upadamo u glupe greške i imamo -4 na poluvrijeme sa željom da se što prije vratimo, ali upravo obrnuto, idemo još niže i tako stoji do kraja, s tim da su svi igrali,pogotovo su zadovoljili mlađi,Čorić, Maleničić i Vuičević.Kad se izgubi nemože bit dobro i nema baš prostora za zadovoljstvo.Ali....

RK IVANČICA – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 29 : 29 (15 : 14)
RK Hrv. dragovoljac
:Matej Glavaš,Marko Maleničić,Dino Banović 11,Duje Tafra 1,Toni Novaković 3,Marko Čorić 5,Mario Vujičević,Mate Radalj,Stjepan Bajkuša 1,Nediljko Balić 3,Matej Jakelić 3,Milivoj Kaštelančić 5.
Trener: Boško Nazor
Poslije cjelonoćnog putovanja u busu i prve utakmice umor obično pokuca na vrata brže nego inaće.Ivančica je na tablici iza nas, ali to nas ne stavlja u ulogu favorita. Dobro smo poćeli i držali se do 19 : 23 da bi sami ponudili domaćinu bodove.Oni okreću rezultat i povedu 25 : 23? I kad sam mislio da je to kraj, digli smo se u zadnjim minutama i osvojili bod „ko kuća“.Zalaganje i požrtvovnost na visini,izvedba ne baš,pogotovo prvog igrača ove momčadi Banovića.Opet se Čorić pokaza kao adut, uz Trnu Novakovića koji se vratija nakon ozljede, dvojica igrača koji su zaslužili sve čestitke za izvedbu.
Suci: Davor Lončar i Zoran Lončar iz Varaždina
Nadzornik: Miodrag Peković iz Varaždina

slika03

FOTO: Arhivske fotografije

{fcomment}

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog