You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Izložba fotografija Ante Čizmića

izlozba-fotografija-ante-2012

Pridružite nam se na izložbi fotografija Ante Čizmića, člana RK "HRVATSKI DRAGOVOLJAC", našeg sumještanina, fotografa Cropix-a, člana Udruge Tvornica iz Dugog Rata... Otvaranje izložbe je u PETAK, 28. prosinca 2012 u 19 h u dvorani KUD-a "Dalmacija" u zgradi Stare općine (1. kat) u Dugom Ratu.izlozba-fotografija-ante-2012

sipa

 

Treća samostalna (a prva u Dugom Ratu) izložba fotoreportera Ante Čizmića "Bi' će bolje" otvorena je u petak navečer u zgradi Stare općine Dugi Rat. Čizmić je svojim Dugoraćanima izložio 24 fotografije koje predstavljaju presjek njegova rada unatrag nekoliko godina.
izlozba-cizmic 01
Ante Čizmić od 1998. godine snima za Slobodnu Dalmaciju, a od 2006. je zaposlen u agenciji CROPIX. Osim tri samostalne, do sada je ovaj 30-godišnjak svoje fotografije predstavio na dvije grupne izložbe.
izlozba-cizmic 02
Izložbu "Bi' će bolje" svečano je otvorio sam autor s govorom od čak tri riječi, koji će se dugo pamtiti.
izlozba-cizmic 03
Prije njega skup je u ime organizatora, udruge "Tvornica" iz Dugog Rata, pozdravio i par prigodnih rekao Ante Čepić, dok se autorov kolega Jadran Babić u govoru osvrnuo na Čizmićevu dosadašnju fotografsku karijeru i iz stručnog kuta prokomentirao postav Čizmićeve dugoratske izložbe.
izlozba-cizmic 06
Izložbu možete u miru razgledati i idućih dana u prostorijama KUD-a Dalmacija na 1. katu zgrade stare Općine u vremenu od 17 - 20 sati, osim na Staru i Novu godinu.

 

izlozba-cizmic 04izlozba-cizmic 05izlozba-cizmic 07izlozba-cizmic 08
{fcomment}