You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Izbor najboljeg učenika srednjih škola Dalmacije 2006/07

Leo ErcegovićSlobodna Dalmacija već četvrtu godinu zaredom bira najboljeg učenika srednje škole u Dalmaciji, te tim projektom skreće pozornost na važnost obrazovanja. Ove godine i RK Hrvatski dragovoljac ima svog predstavnika među odlikašima. To je Leo Ercegović. Pridružujemo se ministru Draganu Primorcu koji iskreno čestita učenicima na izvrsnom uspjehu, njihovim nastavnicima, mentorima i ravnateljima na kreativnom i predanom radu, te obiteljima koje nesumnjivo imaju najveći doprinos njihovom uspjehu. Dakle, predstavljamo Vam...

LEO ERCEGOVIĆ, Dugi Rat, 4. razred, Srednja škola „Jure Kaštelan" - Omiš

Leo ErcegovićRođen je 13. listopada 1988 godine u Splitu. Učenik je Opće gimnazije iz Omiša. Tijekom čitavog školovanja ostvario je odličan uspjeh s visokim prosjekom ocjena.

Tri godine je sudjelovao na međunarodnome matematičkom natjecanju "Klokani bez granica", a osim brojnih nastupa na županijskim natjecanjima iz geografije (1. mjesto) i matematike, pokazuje veliku sklonost ka sportu: biciklizam, plivanje i rukomet (član je Hrvatskog Dragovoljca iz Dugog rata) te glazbi (gitara i mandolina u KUD-u „Dalmacija" iz Dugog Rata).

Želja mu je upisati Građevinski fakultet u Zagrebu Prosjek ocijena 4,90.

Zadnja vijest
Leo je upisa šta je tija, pa nas privremeno napušta i odlazi na studij u Zagreb gdje će se nastaviti baviti rukometom u RK Maksimir Princu.

SRETNO LEO!