You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Iz Sinja sa -14 u jaketi

RKHD - KamicakSinj, 2.HRL-jug, XIV kolo, gradska sportska dvorana, 13.03.2004.
RK Kamičak - RK Hrvatski Dragovoljac 31:17 (17:10)

Ovaj tjedan sve je bilo okrenuto protiv dragovoljaca, vremenske (ne)prilike (treniralo se po kiši), incident na utakmici s Jelsom (samo se o tome pričalo, a nitko nije spominjao utakmicu s Kamičkom ) i na kraju je ekipa bila desetkovana ozljedama, bolestima i izostancima...RKHD - KamicakSinj, 2.HRL-jug, XIV kolo, gradska sportska dvorana, 13.03.2004.

RK Kamičak - RK Hrvatski Dragovoljac 31:17 (17:10)

Ekipa Hrvatskog Dragovoljca ubilježila je drugi uzastopni poraz, ali ovog puta katastrofalno visokom razlikom.

Ovaj tjedan sve je bilo okrenuto protiv dragovoljaca, vremenske (ne)prilike (treniralo se po kiši), incident na utakmici s Jelsom (samo se o tome pričalo, a nitko nije spominjao utakmicu s Kamičkom ) i na kraju je ekipa bila desetkovana ozljedama, bolestima i izostancima.

Tako se na put u Sinj krenulo bez kapetana Skendera (službeno odsutan), rezervnog vratara Lasića (suspendiran), Čulića (iščašenje članka). Pocrnja nije igrao (zbog hematoma na potkoljenici) ali je bio u funkciji sl.predstavnika, a prvi vratar Ivanišević je bio u sastavu, ali nije ulazio u igru (platio danak treniranju po kiši).

Bez četiri prvotimca kombinirana ekipa Hrvatskog dragovoljca nije imala izgleda protiv do maksimuma napaljenih domaćih igrača, vodstva i mnogobrojne publike.

RKHD - KamicakMladići iz Dugog Rata igrali su nevjerojatno loše, beskrvno i mlako, pa sam mišljenja da ne i postigli gola da nije u sastavu bilo Pivca i Pleića .

Treba skinuti kapu igračima Kamička koji su utakmicu odigrali srčano od prve do zadnje minute i u potpunosti razbili dugoraćane (najteži poraz zadnjih nekoliko godina). U redovima domaćih posebno bi istakli Šimlešu i sva tri golmana koji su bili nerješiva enigma za goste.


  Bibo je čitajući ovaj članak 16.03.04. zapisao:


eeee da bibo ima malo snage... alkohol je učinia svoje

  Maki je čitajući ovaj članak 15.03.04. zapisao:


Ako nekog zanima, u današnjoj Slobodnoj Dalmaciji u rubrici Pressing možete pročitati članak o rukometnom klubu ZADAR, prvoplasiranom na tablici naše skupine II HRL. Čestitamo Zadranima koji su to rezultatom zaslužili.

Nažalost igre HD u našim tiskanim medijima "poprate" se samo kad je kakav incident u điru, i to jednostrano u bombastičnom, senzacionalističkom tonu. Šteta, jer o radu s mlađim kategorijama kluba i o njihovim rezultatima imalo bi se šta reći. I napisati.

To je jedan od najvažnijih razloga zašto smo i pokrenuli Internet stranice kluba.

pele je čitajući ovaj članak 15.03.04. zapisao:


prijeti infarkt predsjedniku Dragovoljca!

Maki je čitajući ovaj članak 15.03.04. zapisao:


Fala lipa u ime svih onih koji pišu za ovaj site! A kad smo već kod pisanja, Stjepko vidiš li ti ovo? 24 čitanja već, a izvješće sa utakmice je još u pripremi ... a da poviriš na www.dugirat.com?

josip je čitajući ovaj članak 15.03.04. zapisao:


Svaka cast i jednima i drugima.Mi smo dobili ovaj put,vi ste bili oslabljeni, ali vazno je da je bilo korektno.Svaka cast za ove stranice!

Maki je čitajući ovaj članak 15.03.04. zapisao:


Jedino je Miro (Pivac) nešto odigrao. Svi ostali su "prespavali" ovu takmicu. Ajde dobro, i Pleić je nešto pokušavao...

josip je čitajući ovaj članak 14.03.04. zapisao:


vec je pocela borba za opstanak dvaju lobija, ja jedne strane desni,dragovoljac,kamicak,krilnik puštaju jedni drugima a s druge livi jelsa, dubrovnik, solin takoder. bas me zanima ko ce na kraju u kvalifikacije

jana je čitajući ovaj članak 14.03.04. zapisao:


ekipa sinja je bila odlična ali svaka čast i protivniku, nije bio vaš dan al neka smo mi vas pobijedili pa sad...