You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

IGRAČI DRAGOVOLJCA OBILJEŽILI ŠKOLSKA PRVENSTVA

skolsko-omis-s

Rukometna ekipa SŠ ''Jure Kaštelan'' Omiš predvođena prof. Nikolom Tomićem (1. mjesto)



Ovoga petka (28.3.2014.) u maloj dvorani Spaladium Arene održale su se završnice Županijskog školskog prvenstva u rukometu za osnovne i srednje škole. Na završnicu su se plasirale po 4 ekipe. Igrao se sistem: izvlačenje kuglica, 1-4;2-3, polufinale, utakmica za 3. mjesto, finale.

Finale srednjoškolskog natjecanja igrale su ekipe SŠ ''Jure Kaštelan'' Omiš te ''Ekonomsko - birotehnička'' škola Split. Odličnom izvedbom na terenu, 1. mjesto je osvojila ekipa ''Jure Kaštelan'' sastavljena od kadetsko-seniorske momčadi Rukometnog kluba ''Hrvatski dragovoljac'' Dugi Rat.

U finalu osnovnoškolskog dijela turnira našle su se ekipe OŠ ''Josip Pupačić'' Omiš te OŠ ''Kamen - Šine'' Split. Obje ekipe su bile sastavljene od igrača Rukometnog kluba ''Hrvatski dragovoljac'' tako da je ovo bio klupski mini derbi, za prevlast i slatke provokacije poslije utakmice. Spretniji i sretniji su bili školarci iz OŠ ''Kamen - Šine'' te zasluženo osvojili 1. mjesto, dok se OŠ ''Josip Pupačić'' morala zadovoljiti srebrom.

Ekipama koje su se plasirale u daljnje natjecanje želimo puno uspjeha. Neka sa ponosom predstavljaju svoj školu i svoj klub.

skolsko-sine-o

Rukometna ekipa OŠ ''Kamen - Šine'' predvođena prof. Lenkom Marinković (1. mjesto)

skolsko-omis-o

Rukometna ekipa OŠ ''Josip Pupačić'' Omiš predvođena prof. Stipom Kuvačić (2. mjesto)

{fcomment}