You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Gale i Banović za dvije domaće pobjede

slika04

Nakon duže vremena odigrali smo zaostalo kolo kadetske lige (odgoda zbog snijega). Domaćini smo u Kaštelima, protivnici su bili Siscia iz Siska I Bjelovar.Nakon 6 gostovanja za redom napokon domaća utakmica I prilika upisat neki bod. Prvu utakmicu napadački se istakao Gale koji je iz Praga skočio u dres, dok je drugu utakmicu proradio Stroj (malo radi,pa se pokvari,pa opet proradi) Banović potpomognut Glavaševim obranama.

 
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK SISCIA 31-20 (13-7)

Bili smo kompletni. Siščani su odmah do nas na tablici kadetske lige I trebalo je bit neizvjesna utakmica. Međutim, gosti nisu došli u kompletnom sastavu što je nama dodatno olakšalo posao. Uz solidnu obranu, napadački se istakao Gale koji se tog jutra vratio s ekskurzije iz Praga I gle čuda stavio se na raspolaganje ekipi, svaka čast!

Priliku za igrat su dobili svi igrači sa klupe I može se reči da je izgledalo solidno.

slika03

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK BJELOVAR  24-19 (13-7)

Očekivali smo težu utakmicu s obzirom das u naše utakmice uvijek neizvjesne. Tamo gdje je Gale stao nakon prve utakmice nastavio je Banović u drugoj. Galu je savladao umor I nije bio na razini igre iz prve utakmice, ali zato “stroj” Banović preuzima odgovornost. Obrana odlična  s tim da je za razliku od prve utakmice Glavaš bio odličan I to je rezultiralo prilično uvjerljivom pobijedom. Tako smo u ovom kolu sakupili 4 boda I učvrstili se u sredini tablice kadetske lige, točnije oko 11. mjesta. Za vikend nas čekaju Zadar I Trilj.

 

{fcomment}