You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Fešta dragovoljaca

Seniori RK HDPrigodom blagdana svetog Josipa i Dana općine Dugi Rat rukometni klub Hrvatski dragovoljac proglašen je za najbolji klub općine u 2003. Pored seniora koji se natječu u Drugoj HRL-Jug mlađi kadeti osvojili su županijsko prvenstvo te treće mjesto u Prvoj ligi-Jug, dječaci rođeni 1990. osvojili su prvo mjesto u županiji i 7. mjesto u državi, dječaci rođeni 1992. godine su viceprvaci županije, a dječaci rođeni 1993. godine osvojili su treće mjesto na prvenstvu Hrvatske u mini-rukometu, dok su dječaci rođeni 1994. godine na istom natjecanju bili drugi.

Seniori RK HDPrigodom blagdana svetog Josipa i Dana općine Dugi Rat rukometni klub Hrvatski dragovoljac proglašen je za najbolji klub općine u 2003. Pored seniora koji se natječu u Drugoj HRL-Jug mlađi kadeti osvojili su županijsko prvenstvo te treće mjesto u Prvoj ligi-Jug, dječaci rođeni 1990. osvojili su prvo mjesto u županiji i 7. mjesto u državi, dječaci rođeni 1992. godine su viceprvaci županije, a dječaci rođeni 1993. godine osvojili su treće mjesto na prvenstvu Hrvatske u mini-rukometu , dok su dječaci rođeni 1994. godine na istom natjecanju bili drugi.

Djecaci rK HDDjecaci RK HD - mini rukomet Klub uskoro obilježava 50-godišnjicu postojanja i uspješnog djelovanja, odnosno igranja u Dugom Ratu, i zasigurno u budućnosti neće imati problema s igračkim kadrom. Čak ni veće sredine ne mogu se pohvaliti ovakvom uspješnošću, unatoč tome što je ovo jedan od rijetkih klubova u Dalmaciji koji nema prave uvjete za rad pa su stoga i njegovi rezultati tim značajniji


  Krešo je čitajući ovaj članak 26.03.04. zapisao:


Kad se piše o nekin ružnin stvarima onda su pune novine a kad triba napisat stakod pohvalno, članak velik ko mali prst..POHVALNO!!!