You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

DVA BODA NA OTVARANJU DRUGOG DIJELA SEZONE

Nastavak prvenstva donio nam je uzbudljiv susret u Omišu. Bila je to utakmica protiv momčadi Rudar Adria Oil koju nismo smjeli izgubiti.U početku nije bilo puno golova, ni s jedne, ni se druge strane. Rezultatska prednost ipak je pripala domaćem sastavu. Gosti iz Labina u nekoliko su navrata stigli do rezultatskog poravnanja, ali ni u jednom trenutku u utakmici nisu uspjeli povesti. Pred sam kraj prvog poluvremena, gosti su zaradili jedno izravno isključenje, a domaći sastav je stigao do prednosti od tri pogotka za predah.
Drugo poluvrijeme Dragovoljci su otvorili sjajnom igrom u obrani i jako dobrim napadom. Odrazilo se to na rezultatu. Vodstvo domaćina naraslo je na pet golova. Međutim, do kraja dvoboja situacija se zakomplicirala. Uslijedio je još jedan crveni karton u gostujućim redovima, no tehničke pogreške u napadu Dugoraćana lako su naplatili Labinjani, te su se u napetoj završnici primakli na samo dva pogotka zaostatka. Vrijeme je ipak bilo na strani Hrvatskog dragovoljca, koji je slavio 27:25 i upisao vrijedna dva boda.
Najučinkovitiji pojedinci susreta još su jednom bili Mislav Plazibat i Hrvoje Jakelić. Valja napomenuti da je publika u lijepom broju dočekala drugi dio sezone i nadamo se vidjeti ih u takvom broju ubuduće.