You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Dugoračanima turnir u Solinu

Image Hosted by ImageShack.usMladim rukometašima Hrvatskoga Dragovoljca iz Dugog Rata (rođeni 1994. i mlađi) pripao je drugi memorijalni turnir "Josip Sedlar", odigran u nedjelju, 24. lipnja u sportskouj dvorani "Bilankuša". Turnir je organizirao RK Solin u spomen na mladog vratara Josipa Sedlara, koji je prije nepune dvije godine nesretno izgubio život. Natjecanje je otvorio gradonačelnik Solina Blaženko Boban a odličja najboljima uručio sportski direktor kluba organizatora Dragan Grizelj, u nazočnosti obitelji preminulog Josipa.


Piše: Miro Podrug / Sportske Novosti
Slike: solinrukomet.blog.hr

U finalnoj utakmici Dugoračani, pod vodstvom trenera Boška Nazora, pobijedili su vršnjake iz kaštelanskoga Adriachema, pod vodstvom trenera Kaje Tukića, rezultatom 16:13. U utakmici za 3. mjesto domaćini (Trener: Željka Čagalj) izgubili su tijesno od susjeda iz Splita 16:17.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Dino Banović (Hrvatski dragovoljac), najbolji strijelac bio je Marin Grizelj (Solin), a nabolji vratar MijoTadin (Kaštela AC), kome je pehar uručila Marija, sestra pokoj¬nog Josipa, koji je također bio vratar.

Image Hosted by ImageShack.us

Konačni redoslijed:
1. Hrvatski dragovoljac
2. Kaštela AC
3. Split
4. Solin
5. Zadar
6. Metković.

- Kvaliteta prikazanog rukometa me je ugodno iznenadila. U Dalmaciji nedostaje ovakvih turnira, stoga je cilj njego¬vati ovakve manifestacije. Razmišljamo da turnir održavamo krajem rujna. Svi sudionici su zadovoljni organizacijom » nadasve suigrači našeg pokojnog igrača Josipa. Bio je to rukometni praznik u Solinu, a Jospovoj obitelji velika hvala jer su smogli snage i svojom nazočnosti rekli sve - rekao je Dragan Grizelj, šef struke solinskog rukometnog kluba.

Image Hosted by ImageShack.us