You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Dugoraćani pobjednici humanitarnog rukometnog turnira

RK HDMomčad Hrvatskog dragovoljca pobjednik je humanitarnog rukometnog turnira priređenog u Sinju, a koji je organiziran radi prikupljanja novca za devetnaestogodišnjeg Sinjanina Marija Efendića, kojem je potrebna operacija vratnog dijela kralježnice kod specijaliste u Pekingu (Kina). Hrvatski dragovaljac pobijedio je u finalu Sinjski Kamičak 25:24 boljim izvođenjem sedmeraca nakon što je utakmica završila 17:17. Pobjedonosni gol poslije izvođenja čak jedanaest udaraca s linije sedam metara dao je Marko Galiot Zele ...


RUKOMET I HUMANIZAM

PRIKUPLJANA SU SREDSTVA ZA MARIJA EFENDIĆA (19) IZ SINJA KOJEM JE POTREBNA OPERACIJA U KINI


Dugoraćani pobjednici humanitarnog rukometnog turnira


Piše: J. Blajić / Sportske Novosti
Izvor: Sportske Novosti


RK HDHrvatski dragovoljac
nastupio je na turniru s ovim igračima:

Joško Ivanišević, Plazibat, Mekinić, Perić, Jere Ivanišević, Skender, Galiot, Vuković, Pleić, Stipičić, Štrljić, Čizmić.

Pobjednički pehar predala je sinjska dogradonačelnica Elena Perković Paloš igraču Mislavu Plazibatu, zahvalivši se Hrvatskom dragovoljcu i ostalim klubovima na sudjelovanju na ovom humanitarnom turniru.

U prethodnim utakmicama Hrvatski dragovoljac pobijedio je Trilj PV 21:16, a Kamičak EMC-Split 18:11. U utakmici za 3. mjesto Trilj PV svladao je EMC-Split 21:20 boljim izvođenjem sedmeraca, nakon što je utakmica završila 16:16.

Utakmice turnira igrane su u Školskoj sportskoj dvorani pred 780 gledatelja, a sudili su Mandić iz Solina, Žanko iz Sinja, Klapež i Pervan iz Trilja.

Hvala svima koji su se odazvali i koji će se odazvati akciji priukupljanja sredstava za operaciju Marija Efendića.


HUMANITARNA AKCIJA PRIKUPLJANJA SREDSTAVA

MARIO EFENDIĆ – za operaciju

Žiro račun – Splitska banka: 2330003-3242670728


Akcija prikupljanja pomoći, za koju je potrebno prikupiti 250 tisuća kuna, nastavlja se.