You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

DRUGI MINIMALAN PORAZ ZAREDOM

U 19. kolu lige, momčad Hrvatskog dragovoljca poražena je od strane Umaga. Drugi nam je to minimalan poraz u nizu koji nas je odveo u neizvjesnu borbu za opstanak u posljednja tri kola.

 U prvih desetak minuta igralo se gol za gol, no prošlogodišnji premijerligaš Umag popravio je igru u napadu te iskoristio blokadu u napadu Dragovoljca za stvaranje veće prednosti. U više su navrata povezali nekoliko zabivenih golova bez primljenog i na odmor otišli s vodstvom 15:10.
Nastavak utakmice bio je prava drama. Nešto boljom igrom u napadu, ali i u obrani, domaći sastav postepeno je smanjivao prednost Istrijana. Od 41. do 44. minute, mini serijom 3:0, Dragovoljci su izjednačili rezultat i najavili uzbudljivu završnicu. U 50. minuti, Dugoraćani su preokrenuli na 22:21. Iako se u jednom napadu ukazala prilika za +2, domaćini su je propustili, a gostujući sastav je preuzeo vodstvo u novoj igri gol za gol. Umag je svoj posljednji napad uspješno iskoristio, a Dragovoljac nije uspio izjednačiti u zadnjim sekundama, pa je konačni rezultat bio 27:28.
Nepogrešiv je sa sedam metara bio kapetan Mislav Plazibat (9 - 7 sedmeraca), a uz njega najraspoloženiji bili su Hrvoje Jakelić sa 6 i Marko Maleničić s 4 pogotka.
Zahvaljujemo svima koji su u nedjelju došli na Ribnjak i donirali za humanitarnu akciju.