You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Dragovoljac prvi na turniru Sv. Mihovila

U Trilju je u subotu 17.09.2011. odigran turnir " DANI SVETOG MIHOVILA ". Na turniru su igrale ekipe Dragovoljac,Solin i Trilj. Nakon odigranih utakmica svi su imali po 2 boda ali je naš klub zbog bolje gol razlike osvojio prvo mjesto. Moram samo istaknuti impresivnog M. Galiota koji je u dvije utakmice utrpao čak 27 golova.

 

 

  

Piše: Frane Pleić

Zadnje utakmice prije početka prvenstva smo odigrali opet nekompletni.Falili su zbog radnih obaveza ili ozljeda M.Perić,Pivac,Kamber,Klarić,Gale,Stipičić,...okosnicu ekipe su činili 2 Pleića, prekaljeni Galiot, te Vuković i Plazibat, ostatak ekipe činili su mladci kojima je ovo bija turnir za dokazat se i izborit što vise kredita kod trenera Nazora pred početak prvenstva da vidi na koga još more računat.
U prvoj utakmici ekipa domačin Trilj je vrlo neizvjesnoj utakmici pobjedio Solin.
Drugu smo igrali mi sa Solinom otvorili odlićno 7-3 ali nakon toga poćinje revija falivenih zicera što momci iz Solina koriste i gotovo cijelu utakmicu imaju prednost 1-2razlike..Puno neizvjesnosti donija je i kraj utakmice gdje opet naivnim greskama omogućujemo pobjedu borbenim momcima iz Solin!
Odma iza smo se sastali sa domaćima koji su furiozno krenuli i poveli 4-0 i da u tim trenutcima Bušič nije skinuo 3 kontre ko zna kako bi to sve završilo, ovako nas je on trgnuo te smo furioznim nastavkom i dobrom obranom predvođeni danas extra raspoloženm topnikom Galiotom pokazaili mnogo bolje lice i na kraju slavili sa velikih plus 11.

TURNIR –  " DANI SVETOG MIHOVILA "  -  TRILJ

REZULTATI:

RK " Trilj Pršut Voštane " – RK " Solin "                         27 : 25

RK " Solin " – RK " Hrvatski Dragovoljac "                      30 : 29

RK " Trilj Pršut Voštane " - RK " Hrvatski Dragovoljac "   27 : 38


POREDAK:

1. RK " Hrvatski Dragovoljac "   
2. RK " Solin "
3. RK " Trilj Pršut Voštane "


RK " Hrvatski Dragovoljac " :
M.Glavaš, M. Plazibat (7), M. Kaštelančić(2), M. Vuković(5), A. Jakelić(1), F. Pleić(5), M. Galiot(27), S. Bajkuša(2), D. Suša(3), L. Perić(1), I.Pleić(6), A. Matić, A. Bušić, M. Jakelić(3), I. Kaša(5)