You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Dobra igra i poraz od lidera

Seniori RK HD u akciji ...Split, 2.4.2006., Sportski centar Gripe
16.kolo, 2.HRL-jug
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK TROGIR  30:32 (15:14)

U nedilju se krenilo u Split odigrat utakmicu protiv rukometnog kluba "Trogir" koja je bila po rasporedu u 14 sati. Išlo se bez nekih većih ambicija, ali opet s nadom da će se utakmica dobit. Trogirani su došli na gostovanje u nešto oslabljenom sastavu što se tokom cijele utakmice osjećalo u njihovoj igri...
Dugoraćani su od prve minute krenuli čvrsto u obrani, ali nešto slabije u napadu tako da su gosti kontrama lagano došli do rezultata 3:8 kada domaćini opet uzimaju inicijativu u svoje ruke (ponajviše obranama danas odličnog Joška Ivaniševića), da bi na kraju prvog poluvremena rezultat bio 15:14 u korist domaćina. U tom trenutku se na tribinama već počelo slavit i zakazivat fešte, ali trebalo je «izdržat» još jedno poluvrijeme.

U drugo poluvrijeme se ušlo dobro, ali tada opet pad u igri domaćina što kontrama kažnjavaju ponajviše M. Šimović i M. Galiot, da bi tada na semaforu bio rezultat 21:27 u korist gostiju. To je, kako se kasnije pretpostavilo, bio prijelomni trenutak utakmice jer dragovoljci više nisu uspjeli taj rezultat okrenuti u svoju korist unatoč brojnim isključenjima Trogirana (ukupno 14 minuta). Od dragovoljaca najviše pohvala zaslužuje kadet Marko Perić (´89 godište) s postignutih čak 7 golova čime je dokazao da je nezaustavljiv samo kad se malo razbudi.

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Jo. Ivanišević, S. Dudaš, J. Lazarušić, D. Vojnović(9), L. Pavić, M. Skender(3), I. Pleić(1), L. Ercegović, M. Perić(7), S. Čulić, Je. Ivanišević, M. Stipičić(8), N. Ćoko(2)

RK TROGIR
M. Bralić, J. Šore, B. Medini(2), M. Galiot(6), M. Vukman(4), T. Stričević, V. Farčić(1), L. Bukurov, D. Bulučić, T. Princivali(1), M. Šimović(9), I. Sesar(2), N. Brčić(7)