Mlađi dječaci (1998) izborili nastup na Državnoj završnici

U Zadru je 9. svibnja odigrana Regionalna završnica za Dječake 98. na kojoj je nastupilo šest najbolje plasiranih ekipa iz Dalmacije. Četiri najbolje plasirane momčadi stječu pravo nastupa na Prvenstvu Hrvatske na kojem će nastupiti dvadeset naboljih, po četiri ekipe iz pet regija.
Momčadi su u Zadru bile podijeljene u dvije skupine. U skupini A plasman na Prvenstvo ostvarili su: RK Balić & Metličić sa dvije pobjede i RK Metković sa nerješenim rezultatom koji su ostvarili sa RK Arbanasi  boljom gol razlikom. U našoj skupini nastupili su RK Hrvatski dragovoljac, RK Kaštela Adriachem i RK Šibenik...

 
Mladi dugoraćani ubilježili su obje pobjede, a Kaštelani su se plasirali pobjedom protiv Šibenčana.
Dječaci su Regionalnu završnicu odigrali odlično. U prvoj utakmici protiv Šibenika dominirali su od samog početka i bez problema utakmicu uspješno priveli kraju. Protiv Kaštelana igralo se na gol-dva prednosti do dvadesete minute, a zatim povećavala prednost  do +5. Veseli ova pobjeda, to je znak da se i ova generacija polagano podiže, jer do sada Kaštelane nismo dobivali u službenim utakmicama.


Mlade nade RKHD-a

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK ŠIBENIK 11:5(5:0)

RK Hrv. dragovoljac:
Bruno Milinović, Ivan Vrkić, Filip Pranjić, Stanko Marčić 1, Ivan Plazibat 2, Antonio Bočkaj 2, Antonio  Mršić 1, Jakov Kutleša, Mijo Matijević 1, Antonio Vrdoljak, Marin Tafra, Mijo Žugo.
Službeni predstavnik: Joško Čizmić
Trener: Ivan Pleić

RK KAŠTELA ADRIACHEM - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 7:12(3:5)

RK Hrv. Dragovoljac
Bruno Milinović,Ivan Vrkić, Filip Pranjić 4, Stanko Marčić, Ivan Plazibat 3, Antonio Bočkaj 4, Antonio Mršić, Jakov Kutleša, Mijo Matijević, Antonio Vrdoljak, Marin Tafra, MijoŽugo 1.
Službeni predstavnik: Joško Čizmić
Trener: Ivan Pleić

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog