Mladim dugoraćanima Mini-kup Biograda

Iz sportskihBIOGRAD NA MORU - U organizaciji RŠK Mini –Sunce iz Biograda, pod pokroviteljstvom Turističke  zajednice i „Bošane“ d.o.o., a povodom Dana rada Biograda i nebeske zaštitnice Sv. Stošije proteklog vikenda održan je treći „Mini-Kup grada Biograda“ za dječake rođene 1994. i mlađe. Sveukupno je nastupilo stotinjak najmlađih rukometaša iz tri županije, iz Knina, Šibenika, Vodica, Splita, Dugog Rata i Biograda. Cilj turnira bila je promidžba rukometa te druženje najmlađih sportaša...

Piše: Z.Petrović/Sportske Novosti

U pravom finalu publika športsko sportskoj dvorani uživala je u borbenosti obiju momčadi i to Hrvatskog dragovoljca iz Dugog Rata i domaćina  Mini-Sunca. Gosti su na samom početku poveli sa 4:1 da bi svojom borbenošću domaćini do poluvremena smanjili rezultat na 4:5. U drugom poluvremenu napravili su nekoliko uzastopnih tehničkih pogrešaka što je iskusnija momčad iz Dugog Rata znala to iskoristiti i zasluženo pobijediti.

Za najboljeg strijelca turnira proglašen je Robert Nakić(22) iz RK Šibenika, a za najboljeg igrača turnira Duje Tafra iz Hrvatskog dragovoljca. Nagrade sudionicima turnira uručio je dogradonačelnik Biograda Tonči Šangulin.


isječak iz Sportskih Novosti

REZULTATI:
Šibenik –  Hrvatski dragovoljac 11:16 (6:4)
Mini Sunce- Olimpija16:11 (8:1)
Olimpija – Brda 11:13 (4:6)
Knin-Šibenik 10:19 (2:9)
Brda - Mini Sunce 7:15( 2:8)
Hrvatski dragovoljac – Knin 21:4 (9:1)

Za 5. mjesto
Knin – Olimpija 13:12

Za 3. mjesto
Brda – Šibenik 8:24

Finale
Hrvatski dragovoljac – Mini Sunce 14:10

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog