U Makarskoj dva puta drugi

Na 10. Međunarodnom Makarska kupu koji se održao u Makarskoj od 19. do 23. lipnja nastupile su tri naše ekipe: dječaci 96., dječaci 94. i mlađi kadeti.
Dječaci 96. i 94.godište osvojili su 2.mjesta u finalnim utakmici bolje su bile ekipa Dugog Sela i Koteks Splita, dok su mlađi kadeti zauzeli 6.mjesto.
Kod 96.godišta za najboljeg golmana proglašen je Filip Vojnović, dok je njegov brat Josip Vojnović izabran za najboljeg golmana u kategoriji mlađih kadeta...

Piše i snima: Joško Čizmić

Dječaci 96.godište
osvojili su 2.mjesto u finalnoj utakmici bolja je bila ekipa Dugog Sela rezultatom 16:11. U ovom godištu za najboljeg golmana proglašen je Filip Vojnović.
Nastupili su:
Filip Vojnović, Marko Maleničić, Bono Ercegović, Bruno Raljević, Branimir Šiško, Zoran Bauk, Boško Mimica, Marijo Vujičević, Šimun Lončar, Filip Paladin, Marko Ćorić, Ivan Barač, Marino Kovačić, Bartul Mimica i Mateo Zemunik.Dječaci 94.
u skupini su osvojili 1. mjesto i ponovo se u finalu sastali sa ekipom Koteks-Splita koju su prethodno pobijedili. U finalnoj utakmici Koteks Split je bio bolji i pobijedio rezultatom 18:11.
Nastupili su:
Mijo Lovrinčević, Bruno Varšić, Matej Pocrnja, Mile Kaštelančić, Dino Banović, Duje Tafra, Marko Tomasović, Ante Gale, Dino Suša, Šime Šolić, Stjepan Bajkuša, Mate Radalj, Toni Novaković, Marko Juričić, Davor Vuković i Ivan Mimica.Mlađi kadeti
nastupili su bez više standardnih igrača. Ovo je bila provjera za igrače koji manje igraju i sigurno dobra škola. Konačni plasman 6.mjesto, dvije pobjede i tri paraza. Za najboljeg golmana u ovom godištu proglašen je Josip Vojnović.
Nastupili su:
Josip Vojnović, Hrvoje Svalina, Mirko Ðonlić, Hrvoje Vučko, Jure Katavić, Antonio Geleta, Ante Matić, Toni Roščić, Ante Jakelić, Mislav Katavić, Mate Štrljić, Ivan Pavičić, Marin Mekinić, Ivan Kaša i Ante Trogrlić.


Sve tri ekipe na ovom turniru vodio je Boško Nazor.


Najbolji golman: Filip Vojnović


The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog