Potvrda osvojenog naslova

RK “Trogir“ – RK “Hrvatski dragovoljac“ 5:12 (4:4)

Kao što se i očekivalo, zadnja utakmica ovog dijela prvenstva za dječake bila je točka na "i" u borbi za naslov prvaka jesenjeg dijela prvenstva. U utakmicu se ušlo mlako te je semafor na poluvremenu svijetlio 4:4. Nastavak je donio preokret u omjeru snaga na terenu, jer je kapetan gostiju Pleić (9 pogodaka) ubacio u drugu brzinu te sa nekoliko bravura potopio jadne šanse domaćina, a u obrambenim zadaćama poput vrsnog maestra dirigirao obranom, dopustivši im da u drugom dijelu postignu tek jedan pogodak.

Trogir, 9. 11. 2003. Županijska liga – Dječaci

RK “Trogir“ – RK “Hrvatski dragovoljac“ 5:12 (4:4)

RK “Trogir “ – T. Vuletić; M. Proić (2); I. Lučin (2); J. Hrsto (1); J. Bilić; P. Sarić; A. Vukman; M. Šuljak; F. Miše; I. Zelja; I. Bilić; I. Prga; B. Goleš; M. Sarić;
Trener: Ivo Grga
Sl. Predstavnik: I. Baturina

RK “Hrvatski dragovoljac“ – M. Tomić; V. Jerčić (1); T. Tokić; L. Perić (2); F. Pleić (9); J. Rakuljić - Patak; I. Pavković; L. Grgat; J. Klarić; S. Pavković; M. Gvozden; J. Mladin; A. Vidaković; I. Raos;
Trener: Krešo Glavica
Sl. Predstavnik: Darko Utrobičić - Ćara

Kao što se i očekivalo, zadnja utakmica ovog dijela prvenstva za dječake bila je točka na "i" u borbi za naslov prvaka jesenjeg dijela prvenstva. U utakmicu se ušlo mlako te je semafor na poluvremenu svijetlio 4:4.

Nastavak je donio preokret u omjeru snaga na terenu, jer je kapetan gostiju Pleić (9 pogodaka) ubacio u drugu brzinu te sa nekoliko bravura potopio jadne šanse domaćina, a u obrambenim zadaćama poput vrsnog maestra dirigirao obranom, dopustivši im da u drugom dijelu postignu tek jedan pogodak.

Uz njega se istakao i Perić koji iz utakmice u utakmicu pokazuje napredak u igri,valjda ugledajući se na starijeg brata. No, nemojmo zaboraviti niti trećeg Perića,čije vrijeme tek dolazi (rođ. '94.), izgleda da su tata i mama Perić napravili odličan posao, za svaku pohvalu!

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog