FRANE PLEIĆ 1. strijelac završnice prvenstva Hrvatske za dječake rođene '90. i mlađe u Rijeci

Frane PleicNa završnici prvenstva Hrvatske u organizaciji RK "Kvarner" iz Rijeke, među 20 ekipa iz cijele Hrvatske nastupila je i ekipa RK "Hrvatskog dragovoljca" ostvarivši solidan rezultat, 13. mjesto. No, to nije sve, što se tiče individualnog postignuća, nova "stara" zvijezda je zasjala punim sjajom u hrvatskom rukometu, među samom elitom klubova, većih i bogatijih. Kapetan i ponajbolji igrač "dragovoljca", Frane Pleić, proglašen je najboljim strijelcem same završnice uz 45 postignutih pogodaka u 5 utakmica od čega je 22 pogodaka iz 23 sedmerca. Na kraju ove duuge rukometne sezone, i ovim klupskim i individualnim uspjehom, rejting i ugled kluba podignut je na još jedan viši nivo, na opće zadovoljstvo svih članova kluba na čelu sa predsjednikom Čizmićem; kluba, koji iako je mali, svakodnevno pokazuje da se srcem, zajedništvom i ljubavlju prema sportu općenito, može mnogo toga napraviti ...

RIJEKA, 24.-26.6.2004.
Završnica prvenstva Hrvatske za Dječake rođ.1990. i mlađe


Frane PleicNa završnici prvenstva Hrvatske u organizaciji RK "Kvarner" iz Rijeke, među 20 ekipa iz cijele Hrvatske nastupila je i ekipa RK "Hrvatskog dragovoljca" ostvarivši solidan rezultat, 13. mjesto. No, to nije sve, što se tiće individualnog postignuća, nova "stara" zvijezda je zasjala punim sjajom u hrvatskom rukometu, među samom elitom klubova, većih i bogatijih.Kapetan i ponajbolji igrač"dragovoljca",FRANE PLEIĆ, proglašen je najboljim strijelcem same završnice uz 45 postignutih pogodaka u 5 utakmica od čega je 22 pogodaka iz 23 sedmerca. Impresivnu statistiku izvođenja sedmeraca nadopunio je i visokim postotkom realizacije šuta iz igre, asistencijama te vođenjem ekipe iako je igrao na, za njega, nekarakterističnim pozicijama, lijevom, desnom i srednjem vanjskom, iako se zna da je njegova matična pozicija kružni napadač, što ga čini izvanredim "all round" ili u prijevodu najsvestranijim igračem turnira.Samo priznanje za ovaj uspjeh uručio mu je osobno, istaknuti hrvatski "zlatni" reprezentativac, RENATO SULIĆ. Kapetan je odigrao kapetanski,na terenu pokazavši zube jačim protivnicima vodeći ekipu i u porazu i pobjedi, dostojanstveno i ponosno, ali i van terena gdje se ekipa "dragovoljca" istakla kulturnim i primjernim ponašanjem za razliku od većine ekipa. Naime, sam smještaj (vojarna 5. korpusa) u pojedinim trenucima je sličila na zoološki vrt iako ni ta poredba ne stoji jer i u zoološkom vrtu se zna red i poredak, što u ovom slučaju nije tako. Na kraju, i ovim klupskim i individualnim uspjehom, rejting i ugled kluba podignut je na još jedan viši nivo, na opće zadovoljstvo svih članova kluba na čelu sa predsjednikom Čizmićem, kluba, koji iako je mali, svakodnevno pokazuje da se srcem, zajedništvom i ljubavlju prema sportu općenito, može mnogo toga napraviti, jer, zajedno smo jači!

Za RK "Hrvatski dragovoljac" su nastupili: Mateo Tomić, Luka Erceg, Vedran Jerčić; Toni Tokić, Luka Perić, Petar Ćurlin, Luka Grgat, Jure Klarić, Stipe Pavković, Frane Pleić, Vatroslav Brzović, Josip Mladin, Marko Nazor, Jure Rakuljić - Patak.

VODITELJI:
Joško Čizmić  - službeni predstavnik
Krešo Glavica - trener
Ante Farić    - službeni vozač Duće Toursa

REZULTATI:
U skupini:

RK "Hrvatski dragovoljac" - RK "Badel 1862 Zagreb"  12:24
RK "Hrvatski dragovoljac" - RK "Bjelovar"  19:23
RK "Hrvatski dragovoljac" - RK "Umag"  23:17
RK "Hrvatski dragovoljac" - RK "Agromix-sitolor"  17:24

Za poredak:

RK "Hrvatski dragovoljac" - RK "Rovinj"  22:20

PLASMAN:
1.RK "Agromix-sitolor"
2.RK "Ekol-Ivančica"
3.RK "Kvarner"
.
.
13.RK "Hrvatski dragovoljac"

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog