You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Dječaci na prvenstvu hrvatske u Karlovcu

12.prvenstvo karlovac1-resizeProtekli vikend smo odveli dječake rođene 2001. godine na otvoreno prvenstvo Hrvatske u mini rukometu. Kako imamo dosta djece formirali smo dvije ekipe podijeljene po školama. HD 1 je bila ekipa iz Dugog Rata,a HD 2 je bila mix ekipa iz škola Šine i Omiš. U nastavku članka pročitajte više o događanjima na turniru.
   OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE U MINI RUKOMETU – KARLOVAC 2012.

12.prvenstvo karlovac1

Polazak u 13:00 h iz Dugog Rata. Došli smo u Tušilović oko 19:00h. Večera. Kako su s nama putovale i curice RK Orkana možete zamislit tu skiku i šušur oko naših apartmana. Jedva smo ih ulegli do ponoća, ali i to je dio iskustva koji oni prožive i glupo im ga je pokvarit. Šta bi rekla Marija Banović “Treneru mi smo se došle zabavit,a ne samo igrat.” Oko 6:00 h ujutro svi su već  bili na nogama prepričavajući proteklu noć. Doručak u 7:30h. Odlazak za Karlovac u 8:00h. Turnir je počeo u 9:00h , a mi prve utakmice igramo oko 9:30h. Prijavljeno je 56 muških ekipa iz cijele Hrvatske podijeljenih u 14 skupina po 4.

12.prvenstvo karlovac2

Dječaci HD 1 (Dugi Rat): Ivan Ercegović, Roko Rakuljić, Špiro Matijek, Josip Matijević, Matej Perić, Marko MImica, MIjo Pocrnja, Vjeko Nazor, Toma Nazor. Trener: Ivan Pleić.

U grupi dva poraza i pobijeda i kao 3. smo išli u razigravanje za malo finale.
Dvi pobjede u razigravanju i poraz u četvrtfinalu (malog finala).

12.prvenstvo karlovac3 

Dječaci HD 2 (Omiš, ŠIne): Ivan Banović, Jure Božan, Berislav Jakelić, Ivan Marasović, Petar  Banović, MIrko Đonlić, Marin Uzirnić, Petar Mihanović, Mate Jakovičić. Trener: Boško Nazor.

Tri poraza u grupi I s četvrtog mjesta u razigravanje za malo finale.
Dvi pobjede u razigravanju I poraz u četvrtfinalu (malog finala).

Nakon neuspijeha u grupi vođa puta ARMI je po brzom postupku smijenio trenera Bolu i postavio Stjepka. Moš mislit a oni ispali iz takmičenja ranije od nas. Ali šta se tu može…

Šta se tiče rezultata mi iz struke smo zadovoljni jer  nismo sastavili jednu bolju i jednu lošiju ekipu, nego smo ih prijavili po školama bez obzira na kvalitetu. Da smo sastavili bolju ekipu ona bi sigurno prošla u razigravanje za “veliko finale” i ostvarila bolji plasma,ali mi smo se odlučili za ovakvu podijelu i nismo falili. U ovakvim okolnostima smo mogli “probat” svu djecu  koja su došla u Karlovac i vidit njihove mogućnosti i karakteristike. Reakciju na pritisak i odgovornost. Traženje vođe u igri itd...   33. I 34. misto od 56 ekipa. Šta se mene tiče mi smo “zadnji”, ko će brojit do 33. Ručak u “Žganjera” oko 17:00h pa povratak doma. ŽIvi i zdravi s jednim novim iskustvom takmičenja i druženja vratili smo se kući oko 23:00h.

Mislim da je i vođa puta Armi zadovoljan s svime što smo napravili. I još bi zahvalio domaćinu RŠ Karlovac na dobro organiziranom turniru i odnosu prema nama. Vidimo se i dogodine. Zdravi i veseli bili.

 

{fcomment}