You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

DJEČACI ''A'', 6. KRUG: DVIJE UVJERLJIVE POBJEDE

hd00-2U 6. krugu 1. HRL Dječaka A protivnici su nam bili RK Sinj i Trilj. U prvoj utakmici protiv Sinja furioznim početkom uz veliku količinu trke stvaramo osjetljivu prednost. Ovo je ekipa koja voli trkat i jakim ritmom slamat protivnike, iako je još uvijek u svemu tome tome puno grešaka, nastavit ćemo težit modernom, fizički zahtjevnom rukometu, pa ćemo vidit dokle možemo dogurat. Velika brzina zahtjeva i brzo razmišljanje, pa se još uvijek događaju tehničke i taktičke greške, tako da ćemo tu tražiti napredak.

kamicak-hd-00

U drugoj utakmici, protiv Trilja, prvih 15-ak minuta odrađujemo loše, previše ''glupih'' poteza i falivenih zicera omogućuju protivniku da bude tu, blizu, na -2,-3. Nakon ''pranja ušiju'' na poluvremenu u drugi dio se ulazi puno ozbiljnije te u kratkom vremenu stvaramo veliku rezultatsku prednost.

hd-trilj-00

Svi igraču su dobili priliku da pokažu koliko su napredovali. Najviše smo obratili pozornost na vratarsku poziciju, koja je malo klimava, al čini se da bi Čelan tu mogao postati bitna karika. Od igrača i dalje najviše ''vuče'' Parlov, dok ga uz bok prate Bakota i Urličić. Babić se pokazuje kao svestran igrač koji može pokriti dosta pozicija, kako u obrani tako i u napadu. Na krilima imamo brojna rješenja pa pratimo i ''pikiramo'' kako se ko razvija.

hd00-1

hd00-3

hd00-4

{fcomment}