You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Dječaci 96. godište 10. u Državi

Na trećoj ovogodišnjoj  Završnici prvenstva Hrvatske koja je odigrana u Rijeci u vremenu od 12.-15. lipnja nastupili su Dječaci 96. godište. U konkurenciji 20 momčadi osvojeno je 10. mjesto što se uklapa u optimistične planove pred Završnicu pogotovo što smo bili lišeni pomoći prvog golmana Filipa Vojnovića.
 U našoj grupi još su nastupili: Trsat, San Sport, Kvarner i ZG Dubrava. Naporan je bio taj prvi dan , rano buđenje ili nespavanje, polazak u 4,30 sati ujutro i u Rijeci na terenu već u 12,40 protiv domaćina.Odigrana je većim dijelom ravnopravna utakmica koju smo izgubili u zadnjim minutama susreta. Drugu utakmicu tog dana odigrali smo sa San Sportom , ta utakmica završila je podjelom bodova. Drugog dana pobijedili smo Kvarner i odigrali neriješeno sa ZG Dubravom, što nam je uz pogodovanje ostalih rezultata donijelo 2. mjesto u grupi i plasman među prvih 12 momčadi Završnice, prenijeli smo 2 boda  koja su nam garantirala 10. mjesto...

Piše i fotografira: Joško Čizmić


I ostale četiri utakmice Bolini zmajevi odigrali su dobro, unatoč umoru, nitko nas nije nadigrao u većini utakmica bili smo blizu, ali što je najvažnije u ovim utakmicama natupili su svi igrači i tako stjecali dragocjeno iskustvo na velikom takmičenju.

Ovaj nastup potvrdio je da se radi o perspektivnoj momčadi koja povećanim radom može u budućnosti ostvarivati dobre rezultate.

REZULTATI

RK Trsat-RK Hrvatski Dragovoljac  8-5

RK Hrvatski Dragovoljac-San Sport  8-8

RK Hrvatski Dragovoljac-Kvarner 10-6

RK Hrvatski Dragovoljac-Zg Dubrava 18-18

RK Hrvatski Dragovoljac-RK Kastela 11-14

RK Hrvatski Dragovoljac-Kozala 10-15

RK Hrvatski Dragovoljac-Bjelovar 10-18

Utakmica za 9. mjesto

RK Hrvatski Dragovoljac-RK Ivancica 9-10

Za Hrvatski dragovoljac nastupili su:
Šimun Lončar, Marko Maleničić, Filip Paladin, Boško Mimica, Jure Matičević, Bartul Mimica, Branimir Šiško, Bono Ercegović, Marino Kovačić, Mario Vujičević, Mateo Zemunik, Zoran bauk, Karlo Tomić, Marko Čorić, Ante Vukasović
Trener: Boško Nazor
Tehniko: Darko Utrobičić
Službeni predstavnik: Joško Čizmić