You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Dječaci 1998. godište PRVACI DALMACIJE

djecaci 1998 streljana 2malaDječaci RK Hrvatski Dragovoljac osvojili su regionalnu ligu-jug pobjedivši u zadnjem kolu rukometne klubove iz Biograda i Šibenika. Ujedno su se plasirali na državnu završnicu koja će se odigrati krajem mjeseca u Biogradu. Osvajanje prvog mjesta ih nije poštedjelo Bolinih kritika koje možete pročitati u nastavku članka.


djecaci 1998 streljana 2resize
DJEČACI 98. GOD. REGIONALNA LIGA

Vrlo bitno gostovanje u Sinju, kod RK Kamička i akademije Balić&Metličić s kojom su oni u paru. Imamo vrlo dobru poziciju za plasman na državnu završnicu I tribalo je ne kiksat protiv Sinja, a vidit može li  se iznenadit objektivno bolji B&M.

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK KAMIČAK SINJ 11:9 (5:6)

Do sada se s njima nikad nismo mučili a sad smo bili u gadnim problemima zadnjih 5 minuta. Imali smo stalno minus i vjerojatno je presudilo njihovo (manje iskustvo u tim situacijama). Osim htijenja i volje nemamo se s čime hvalit jer je izvedba bila jako loša a to je čini se u posljednje vrijeme često, ako ne i stalno. Možda je prevaga bio i naš golman Milinović koji je jedini bio na razini. Ostali toplo-hladno osim Antonija Bočkaja koji je u posljednje vrijeme stalno “hladan”. Tako smo sa pobijedom mogli lakše i bez pritiska čekat ogled s B&M.

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK Balić&Metličić 10:10 (7:5)

Sam rezultat govori nešto o utakmici, golmani dobri, strijelci i ne baš, puno tehničkih pogrešaka s obje strane. Ono čime san zadovoljan je da smo spriječili njihovu brzu kontru i napokon igrom u obrani u nekim fazama kad smo bili žedni “fighta” šta se nama baš ne događa često. Utakmicu smo otvorili odlično i poveli 7:4 a onda kao da nas je netko nokautirao. Od 7:4 došli smo na 7:9. Pripali se mi prilike za dobit. Naši vanjski igrači su 4-5 lopti izgubili bez veze (šta krivo dodavanje,šta ispadanje lopte) i za 2-3 minute srušimo sve šta smo gradili cijelo poluvrijeme. I kad sam očekivo potop jer je to logičan slijed mi okrenemo na 10:9. Neman pojma ni kako ni zašto samo znan da smo imali 30 sekundi zadnji napad za pobijedu i to ne iskoristimo. Srića ne primamo gol u kontri. Bod ka kuća. Blizu smo državnog. Još 2 utakmice sa Šibenikom I Biogradom “doma” u Kaštelima.

djecaci 1998 streljana 1resize

ZADNJE KOLO – ŠIBENIK, BIOGRAD

29. 04. 2012. KAŠTELA

U ogledu protiv Šibenika I Biograda trebali smo potvrdit odlazak na državnu završnicu, a za to nam je bila potrebna jedna pobjeda. Obje pobjede bi nas stavila na prvo mjesto regionalne lige, šta bi bilo ravno čudu s obzirom da su Metković I B&M bolje ekipe od nas.

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK BIOGRAD 22:18 (13:7)

Prilično lagana utakmica tako das u svi igrali, ali igrači koji su ušli sa klupe nisu baš iskoristili šansu. Svi su igrali i svi se upisali u strijelce  tako da je utakmica imala svrhu bar u tom smislu. Imamo državnu završnicu, sigurno, a sad idemo na prvo misto u regiji.

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK ŠIBENIK 17:15 (9:6)

Sa Šibenikom uvik teško, uvik postoji neki lik kojeg ne možemo ni “puškom” zaustavit. Ekipa sa kojom se Kaštela nisu mučila mi smo se morali trudit do kraja. Cilu utakmicu odigrali smo na 3-4 gola prednosti, ali priko nikako. Svi su odigrali lošije od svojih mogućnosti, jedino se isticao Plazibat i donekle Pranjić kojemu se ne može usporit htjenje i želja. Boćkaj je definitivno u velikoj krizi. Probali smo na desnom krilu Jonjića jer smo tu deficitarni. Zbog bolesti nismo bili kompletni, ali šta je tu je prvaci smo regije Jug za 2011/2012. Ko zna kad ćemo opet. Čeka nas težak rad ako mislimo ostat u vrhu i plasirat se u kadetsku ligu za 2 godine. Isto je lipo čut da smo prvaci regije Jug. Tablica slijedi, zdravi i veseli bili.

 

{fcomment}