You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Dino Banović: Naviknuli smo igrati po svim vremenskim uvjetima!

matulji-rkhd-01

Nakon poraza od Osijeka na domaćem terenu, momčad trenera Boška Nazora u okviru 17. kola 1. HRL ugostiti će Kozalu iz Rijeke, momčad koja bilježi tek jedan poraz manje od domaće ekipe.

Vanjski igrač Hrvatskog dragovoljca, Dino Banović, osvrnuvši se kratko na prošlo kolo tvrdi kako su utakmicu dobro otvorili, ali da su u drugom djelu susreta bili nemoćni i totalno bezidejni.


Nošeni brojnom publikom stvarno smo htjeli pobijedit pod svaku cijenu.Znali smo da ako pobijedimo Osijeka da smo napravili jedan veliki korak ka ostanku u ligi što je naš cilj od početka sezone.Utakmica je bila odlična mi smo prvo poluvrijeme obranu igrali odlično,drugo poluvrijeme smo pali u obrani i to nas je koštalo bodova.U napadu smo pogotovo drugo poluvrijeme bili totalno nemoćni i bezidejni.Tako da, zaslužena pobjeda gostiju.Mi se okrećemo utakmici protiv Kozale, rekao je Dino Banović, te dodaje što očekuje od susreta protiv Kozale u sljedećem kolu:

Očekujem pobjedu kao i svi moji suigrači. Mislim da smo kvalitetnija i iskusnija ekipa od Kozale. Ukoliko u utakmicu uđemo ozbiljno od početka, maksimalno angažirano u obrani te strpljivo u napadu, pobjeda ne bi smjela bit upitna.

Opće je poznata činjenica da su rukometaši hrvatskog dragovoljca jedina momčad u ligi koja nema svoju dvoranu te im je svaka utakmica zapravo gostovanje jer po propozicijama lige, utakmice se moraju igrati u dvorani. U susret im izlazi splitski Krilnik s kojim održavaju treninge dok utakmice igraju u maloj dvorani ŠC Gripe. Mladi Dino Banović kratko se osvrnuo i na klupski problem nepostojanja sportske dvorane.

Mislim da to nema nekog velikog utjecaja na našu igru, ali sigurno da nam otežava proces treniranja, pogotovo zimi, ali oduvijek nam je tako. već smo i navikli i na kišu i na buru! To što treniramo vani nam daje snagu da se dodatno dokažemo, da smo klub koji svojim igrama i zalaganjem zaslužuje ostanak u prvoj ligi. Normalno, nadamo se da će se do sljedeće sezone napokon i ta dvorana u Omišu izgraditi te ćemo svoje utakmice sljedeće sezone igrati upravo u tvoj dvorani.

Utakmica 17. kola 1.HRL između Hrvatskog dragovoljca i Kozale održati će se u nedjelju 03.03. u 15:30 sati u ŠC Gripe.

Izvorni članak možete pročitati ovdje

{fcomment}