You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Derbi kola ???

Split, 25.03.2006.
15. kolo, 2.HRL-jug
RK KRILNIK - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 26:22(13:13)

Trebalo je ovo bit derbi kola dviju ekipa koje se nalaze pri vrhu tablice. Šteta šta nije tako izgledalo.
Od samog početka utakmice igralo se je nekako «mlako», naročito dragovoljci sa svojom «poznatom» obranom (magarac ko napravi faul). Domaćini su prvi poveli i držali vodstvo do 9:5. Dragovoljci sustižu i povedu 9:11. Do poluvremena domaćini sustignu vodstvo, povedu, da bi D.Vojnović u zadnjoj sekundi sa centra izjednačija (13:13)...Kroz veći dio drugog poluvremena rezultat se minimalno mijenjao u korist jedne ili druge ekipe do 20:20. Tada gostoljubivi gosti pružaju priliku igračima Krilnika da pobjede, čineći gluposti koje su neobjašnjive. Naravno da su je domaćini iskoristili.

Sveukupno, loša igra, puno nervoze i grešaka. Za primijetit je da je više isključenja bilo zbog prigovora nego zbog faulova.  Ipak i u porazu triba istaknit vratara dragovoljca Jo.Ivaniševića i donekle N.Ćoku.

RK KRILNIK
J.Bosančić, M.Bašić(3), Z.Jeremić(1), I.Graovac, J.Kamber(4), F.Biljak, D.Žuvić(5), M.Ninčević(4), M.Nejašmić(6), J.Radić(3)

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Jo.Ivanišević, B.Jakovljević(2), N.Ćoko(1), J.Lazarušić, D.Vojnović(7), L.Pavić(4), M.Skender(1), I.Pleić, M.Budimir, Je.Ivanišević(1), M.Stipičić(6), S.Dudaš,