You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bodovi ostali u Šibeniku

Šibenik, 2.HRL-jug, 6.kolo
RK ŠIBENIK - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 36:34 (17:20)

Seniori RK HD u akciji ...Po rezultatima koje je do sada ostvarivao RK "ŠIBENIK", iako bez bodova, znali smo da ćemo teško iz Šibeniku s bodovima. To je pokazao i sam početak utakmice. Gol za gol, obrane propusne, napadi užurbani, donijeli su do toga da poluvrijeme završi 17: 20. Posebno se u tom dijelu utakmice istakao napadački, Drago Vojnović sa 7 golova, i Joško Ivanišević sa par uzastopnih obrana. Drugo poluvrijeme počelo je nervozno za goste. Domaćin je krenuo snažnije, ponesen publikom i nekim "čudnim" odlukama sudaca polako sustizao Hrvatski dragovoljac i polovinom drugog poluvremena i poveo, te sačuvao pobjedu do kraja, iako su gosti uspjeli se približit do neodlučenog rezultata, nekoliko puta, više nisu mogli ...BODOVI OSTALI U ŠIBENIKU 

RK "ŠIBENIK" - RK "HRVATSKI DRAGOVOLJAC"   36:34  (17:20)

Po rezultatima koje je do sada ostvarivao RK "ŠIBENIK", iako bez bodova, znali smo da će se u Šibeniku teško do bodova. Tako je pokazao i sam početak utakmice. Gol za gol, obrane propusne, napadi užurbani, donijeli su do toga da poluvrijeme završi 17: 20. Posebno se u tom dijelu utakmice istakao napadački, Drago Vojnović sa 7 golova, i Joško Ivanišević sa par uzastopnih obrana.

Seniori RK HD u akciji ...Drugo poluvrijeme počelo je nervozno za goste. Domaćin je krenuo snažnije, ponesen publikom i nekim "čudnim" odlukama sudaca polako sustizao goste i polovinom drugog poluvremena i poveo, te sačuvao pobjedu do kraja, iako su gosti uspjeli se približit do neodlučenog rezultata, nekoliko puta, više nisu mogli.

Kod dugoraćana su zakazali stariji, iskusniji igrači, a mlađi se nisu uspjeli nametnuti dobrim domaćinima. Krajni rezultat 36 : 34 pokazuje kako se igrala obrana, što je učestala boljka rukometaša Hrvatskog Dragovoljca.

Na kraju, za napomenut je da dugoraćani nisu bili zadovoljni kriterijem suđenja, što je njihov službeni predstavnik unio u zapisnik.