You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Balić najbolji i najtraženiji igrač

Ivano Balić Nakon šta je već četvrti put u nizu proglašen za najboljeg igrača nekog velikog natjecanja ( naš rukometni Maradona, Pele, Jordan...) Ivano Balić još jednom je dokaza da ne poznaje nikakve granice..., to znaju i ptice na grani, ali ono šta se manje zna je da je Ivano Balić zavladao i internetom. Naime na stranice Rukometnog kluba Hrvatski dragovoljac na stotine posjetitelja pristižu sa tražilica upisavši ključne riječi "ivano balic".
Možete zamisliti koliko svita upisuje baš te riči, kad na ove naše "male" stranice toliko posjetitelja stiže priko Ivana, kakvo li je tek stanje kod onih "velikih"...

Ostaje nam samo zahvaliti se našim Paklenima na izvrsnim rezultatima I posebno na promociji rukometa koji je upravo zahvaljujući njima dobio prostorima u svim medijima, što prije njih nije bio slučaj.
Možete zamislit koliki je to napredak, kad I "Slobodna Dalmacija" posveti cilu jednu stranicu našim rukometašima, pa ih čak "stavi" isprid  Ćire I njegove izjave da želi postati trener Zvezde, ili pak prijateljske utakmice svima nam dragog Ajduka!