You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

2.HRL-jug: Odradili i Knin

Knin, SŠ Lovre Montija, 10,05.2009.
2.HRL-jug, 21.kolo
RK KNIN 95 - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 27:31(12:16)
Odigrano je i pretposljednje kolo 2.HRL-jug, a pošto se više manje poredak na tablici zna, tako smo i mi odigrali utakmica sa „fenjerašem“ Kninom koji je u dvadeset kola uspio osvojiti tek jedan bod. Nama pobjeda nije bila imperativ, ali ni njima, ipak bila je to utakmica za prestiž. Mi bi pobjedom zabetonirali 3.mjesto, dok bi se domaćin pobjedom dostojanstveno oprostio od 2.lige. Kako to obično i biva kad smo favoriti, prilagođavamo se protivniku koji je pokazao veliku želju i odigrao dobru utakmicu za razliku od nas. Ovaj put držat ćemo se one bodovi se pišu, a igra zaboravlja… 

Fotografije: Armando Terzić - Armi
Tekst: Mislav Plazibat

Utakmica počinje "mlitavo" ali uspijevamo nekako brzo doć na 5:2. Nakon toga pad u igri, domaćini dolaze u vodstvo koje je iznosilo 12:9. Tada uzimaju "time-out", a mi se budimo te radimo seriju 7:0 do kraja poluvremena. Drugo poluvrijeme također strašno loše, Kninjani uspijevaju čak doć do -2, ali brzo dižemo na +4, te držimo rezultat takav do kraja. U jako lošoj utakmici izdvojio bih jedino standardno odličnog Marka Perića sa 12 golova.

RK KNIN 95
Mrčela,Ljulj 5,Kaliger 5,Jelić 6,Lelas 5,Duilo 5,Mijač 1,Alilović,Arapović 1,Migić,Gubeljić 3,Požega.

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Joško Ivanišević, Ćoko 1, Plazibat 5, Marko Perić 12, Jere Ivanišević 3, Klarić 3, Skender 1, Pleić 4, Luka Perić, Stjepko Čulić 1, Jerčić 1, Čizmić.

Do kraja je ostala još samo utakmica protiv druge ekipe Metkovića. Ove sezone napravljen je velik iskorak, možemo mi i puno bolje.