You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ODRŽAN 25. MEMORIJALNI TURNIR "HRVATSKI DRAGOVOLJAC"

Jučer je na "Ribnjaku" održan 25. memorijalni turnir "Hrvatski dragovoljac" u čast poginulih i preminulih članova našega kluba. Osim domaćina, na turniru su sudjelovale momčadi RK "Ribola Kaštela" i RK "Split".

 

 

1. utakmica: RK "Hrvatski dragovoljac" 29 - 16 RK "Ribola Kaštela"

Prvi susret donio je uvjerljivu pobjedu domaćeg sastava. "Dragovoljci" su već na početku stvorili ugodnu prednost koju su sačuvali do kraja utakmice. Na ovoj utakmici svoj seniorski debi imali su dva naša mladića Kristijan Vuković i Toni Plazibat. Valja spomenuti i da je momčad Kaštela bila dosta mlada, no pokazali su kvalitetan otpor fizički dominantnom protivniku, što se na kraju turnira vidjelo po osvojenim nagradama.

2. utakmica: RK "Hrvatski dragovoljac" 17 - 23 RK "Split"

Kao i Kaštela, Splićani su na ovaj turnir došli s pomlađenim, ali uspješnijim sastavom. Na kraju prvog poluvremena rezultat je išao u prilog "Splita", ponajprije zahvaljujući vrataru Juri Galiću te lijevom krilu Miji Roščiću. Do kraja utakmice, domaći nisu došli do željenog preokreta pa su mladi Splićani proslavili veliku pobjedu.

3. utakmica: RK "Split" 27 - 22 RK "Ribola Kaštela"

Posljednju utakmicu turnira Splićani otvaraju na sličan način kao i prethodnu. Nešto veća prednost omogućila im je brojne izmjene u redovima. To su Kaštelani dobro iskoristili vrativši se na nešto manji zaostatak, ali povratkom "glavnih snaga", "Split" dolazi do druge pobjede i osvaja turnir.

 

Nagrade:

Najbolji strijelac - Josip Džakula ( RK "Ribola Kaštela" )

Najbolji golman - Jure Galić ( RK "Split" )

Najbolji igrač - Hrvoje Jakelić ( RK "Hrvatski dragovoljac" )

Trofej "Boris Leksić" (fair-play) - RK "Ribola Kaštela"

Trofej "Miro Mušac" (najbolje lijevo krilo) - Mijo Roščić ( RK "Split" )

Trofej "Ratko Kosor" (najbolji srednji vanjski) - Josip Malnar ( RK "Ribola Kaštela" )

Trofej "Mladen Martić" (najmlađi strijelac) - Roko Šipić ( RK "Ribola Kaštela" )

 

Nakon dodjele nagrada, svi sudionici turnira, ali i navijači koje je bilo lijepo opet vidjeti, podružili su se u kampu "Galeb".

 

Čestitamo svim sudionicima, a posebno pobjednicima - RK "Split"!