You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

1.HRL JUG - 4. KOLO: MRK "KOZALA" 40:31 RK "HRVATSKI DRAGOVOLJAC"

Prošle smo subote doživjeli poraz od uspješnijeg suparnika na terenu. Domaćin, MRK "Kozala", ugostio nas je u svom privremenom domu na Zametu, a utakmicu je sudio najbolji sudački par svijeta - Matija Gubica i Boris Milošević.

 Početak utakmice najbolje se opisuje terminom "run-and-gun". Brz ritam utakmice uspješno su nametnuli domaćini, dok su gosti iz Dugog Rata takvim tempom izdržali tek do 10-e minute. Uz promašene čiste prilike i tehničke pogreške "Hrvatskog dragovoljca", Riječani su počeli dolaziti do velikog broja lakih pogodaka i već su do poluvremena "utrpali" čak 23 gola "crnima", što, primjerice, Crikveničani nisu mogli u svih 60 minuta.
Drugo poluvrijeme bolje su otvorili gosti, koji su prvih desetak minuta pomalo topili prednost domaćina, ali ponovne tehničke pogreške i propuštene prilike omogućile su mladoj i brzoj momčadi "Kozale" mirno privođenje pobjede nad Dugoraćanima.
Iz ovakve utakmice teško je izdvojiti najboljeg pojedinca, ali spomenut ćemo Marka Maleničića, koji je bio najefikasniji sa 6 pogodaka.
Sljedeće dvije utakmice igramo na domaćem terenu, gdje smo dosad odigrali utakmice s (na papiru) najbolje dvije momčadi lige i došli do jedne pobjede, pa vjerujemo da možemo pomrsiti planove i ostalima na Ribnjaku.