You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

1. HRL JUG - 6. KOLO: RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 35:16 RK SENJ

U drugoj domaćoj utakmici za redom upisali smo i drugu pobjedu. Na Ribnjaku je svladan RK "Senj" uz prisustvo pedesetak vjernih navijača. Bila je to jedna od najuvjerljivijih pobjeda "Hrvatskog dragovoljca" u posljednjih nekoliko sezona.

 

 

 Otvaranje utakmice gotovo da je prepisano s utakmice protiv "Gospića". Čvrstu obranu nadopunio je odličan i efikasan napad. U periodu od 14. do 21. minute domaćini su upisali niz 8:0 i već tada potpuno slomili nemoćne goste. Već krajem prvog poluvremena došlo je do prvih većih rotacija u redovima "Dragovoljca" i na pauzi je semafor pokazivao 18:7.
Priča iz prvog dijela samo se nastavila i u drugom. "Crni" su zahvaljujući dobroj obrani opet imali nekoliko lijepih nizova bez primljenog pogotka, a raspoloženi napad lako je pronalazio rješenja na obranu Senjana. Konačni rezultat utakmice bio je 35:16.
S obzirom na tijek utakmice, svi su igrači dobili svoju minutažu i gotovo svi su se upisali u strijelce, ali najviše je golova postigao raspoloženi Josip Zebić - 9. Slijedili su ga novi najbolji strijelac kluba Hrvoje Jakelić sa 7 i Ferdo Mikulić s 5 zgoditaka.
Iduće je na rasporedu, što se lige tiče, daleko i neugodno gostovanje u Buzetu, no prije toga, čeka nas dvoboj u kupu, u četvrtak, protiv "Splita".