You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

1. HRL JUG - 5. KOLO: RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 34:24 RK GOSPIĆ

U 5. kolu 1. HRL JUG, ove smo nedjelje nadvladali novog sudionika lige - RK "Gospić". Gosti su se ovog ljeta pojačali nekim iskusnim imenima, ali to im nije bilo dovoljno da uzmu bodove na Ribnjaku.

 Dragovoljci su sjajno otvorili utakmicu rezultatom 5:1 već u 5. minuti susreta, zbog čega je trener gostiju bio primoran zatražiti timeout. Rukometaši "Gospića" su se pribrali od tog trenutka, ali nisu se uspjeli približiti na manje od dva pogotka zaostatka. Napadi su s obje strane bili uspješniji od obrana tako da je semafor na poluvremenu pokazivao 19:15.
Na početku drugog dijela, Ličani su ponovno došli na tek dva pogotka zaostatka, ali ni ovog puta nisu se uspjeli primaknuti bliže. Rezultat je gotovo cijelo drugo poluvrijeme varirao od 3 do 5 golova razlike, ali nakon što su domaćini pojačali obranu, u zadnjih desetak minuta svi su igrači dobili priliku i zapečatili konačnu dvoznamenkastu pobjedu - 34:24.
Na pitanje igrača utakmice vrlo je lako odgovoriti s obzirom da je Hrvoje Jakelić postigao 13 pogodaka (10 već u prvom dijelu), te se tako približio najboljoj desetorici na vrhu liste strijelaca.
Na ovoj utakmici vidjeli smo dosad najviše gledatelja, a vjerujemo da će ovakva pobjeda privući još više navijača na još jedan domaći dvoboj ovog vikenda protiv "Senja".