You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

1. HRL JUG - 22. KOLO: RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 31:28 RK ROVINJ

Posljednji susret ove sezone odigrali smo na domaćem terenu protiv RK "Rovinj". Za kraj prvenstva, cilj je bila pobjeda i potvrda 4. mjesta na tablici.

 

 

 

 Prvo poluvrijeme bilo je poprilično izjednačeno. Rezultat je varirao od jednog do dva pogotka prednosti, malo za domaćine, a malo za goste. Sam tempo utakmice nije se mogao opisati kao brz, što zbog dvaju momčadi, što zbog činjenice da se radi o posljednjoj utakmici prvenstva. U 26-oj minuti Dugoraćani su imali prednost 13:11, no gosti su uspjeli preokrenuti na 13:14. Ipak, do predaha su domaći uspjeli postići gol za izjednačenje.
Drugo poluvrijeme počelo je kao i prvo. Nakon 10 minuta, "Dragovoljci" su prvi put došli do prednosti od tri pogotka. Nije to bio velik rezultatski bijeg, ali kad su domaćini nakon još 10 minuta povećali prednost na +4, to se pokazalo dovoljnim za posljednja dva boda u ovoj sezoni. Do kraja, igrom gol za gol, rezultat je došao do 31:28.
Na ovoj utakmici, najbolji strijelac, Mislav Plazibat, postigao je svih svojih 8 golova iz sedmeraca, a sjajnu utakmicu odigrao je i Matej Pocrnja koji je zabio 6 golova.
U konačnom poretku smjestili smo se na jako dobro 4. mjesto koje može poslužiti kao motivacija za sljedeću sezonu u kojoj nas čekaju novi izazovi.