You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

1. HRL JUG - 21. KOLO: RK BM 07 25:27 RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC

Uzbudljiv susret 21. kola odigrali smo jučer u Splitu protiv momčadi RK "BM 07". U prvom dijelu prvenstva na domaćem terenu također smo izašli kao pobjednici iz napetog dvoboja.

 

 

 

 Otvaranje susreta išlo je na ruku "Dragovoljcu". Na krilima čvrste obrane, u 6-oj minuti, gostujući sastav imao je prednost 1:4. Sredinom prvog poluvremena rezultat je varirao od jednog do tri gola prednosti za Dugoraćane. U zadnjih pet minuta prije predaha, gosti su uhvatili novi nalet i u svlačionicu otišli s 5 pogodaka viška.
Drugo poluvrijeme gosti su otvorili uz dosta tehničkih pogrešaka u napadu. Splićani su se brzim protunapadima tako primakli na samo jedan gol zaostatka u 43-oj minuti. Od tada do 52-e minute igralo se gol za gol, da bi u 58-oj minuti domaćini prvi put poveli na utakmici. Posljednjih deset minuta utakmice obilježila su brojna isključenja te jedan crveni karton u domaćim redovima, a taj nedostatak igrača nešto iskusniji gosti uspjeli su iskoristiti i utakmica je završila pobjedom "Hrvatskog dragovoljca" - 25:27.
Uz standardnog Mislava Plazibata (8 golova), u ovoj utakmici sjajnu ulogu u obrani i napadu odradio je Marko Maleničić (7 golova).
Ovom pobjedom stekli smo 4. mjesto u ukupnom poretku, a u zadnjem kolu igramo u Omišu protiv "Rovinja".