You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

1. HRL JUG - 15. KOLO: RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 29:25 MRK KOZALA

U 15. kolu 1. HRL-JUG u goste nam je došla mlada i brza momčad MRK "Kozala" pod vodstvom trenera Tadeja Široke. Utakmica se igrala u ranom popodnevnom terminu uz oko 50 gledatelja.

 

 

 

 Utakmica je počela pogotkom pivota domaćeg sastava, Josipa Zebića. Sve do šeste minute rezultat je bio izjednačen, ali tada Dragovoljci bježe gostima na dva pogotka razlike. No ubrzo se Riječani opet približavaju uz dva uzastopna pogotka, ali u 24-oj minuti "Crni" opet uspijevaju pobjeći na dva pogotka razlike. Ponovna upornost gostiju vratila ih je u igru te se na odmor otišlo s rezultatom 13 naprema 13.
S poluvremena se domaća momčad vratila smirenija i uspijeli su doći u vodstvo od 3 pogotka razlike, ali kao i dosad gosti sustižu u 39-oj minuti s 3 uzastopna pogotka. Izjednačen rezultat držao se sve do 43-e minute kad nas Mislav Plazibat i Matej Pocrnja s 3 odlična uzastopna pogotka dovode u vodstvo. Nakon nekoliko uspjeha, "Kozala" se ovog puta nije uspjela vratiti u igru. Ostatak drugog poluvremena protiće dominacijom domaćih nad gostima te na kraju susret završava pobjedom "Hrvatskog dragovoljca" uz rezultat 29:25.
Najviše pogodaka s naše strane imao je Mislav Plazibat - 11 (3 iz sedmeraca) i dva Hrvoja, Jakelić i Urličić s 4 pogotka.
Svakako valja spomenuti odličnu potporu s tribina koja ni ovog puta nije izostala, pa se tu našao i ozljeđeni Marko Perić kojem želimo što brži oporavak i da ga što prije vidimo na terenu.
Idući dvoboj je gostujući protiv RK "Gospić".