You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

1. HRL JUG - 12. KOLO: RK RIBOLA KAŠTELA 23:13 RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC

U nastavak sezone nismo ušli na dobar način. Težak poraz nanijela nam je prvoplasirana momčad lige - RK "Ribola Kaštela" dosta neobičnim rezultatom. Na raspolaganju nismo imali nekoliko bitnih igrača iz različitih razloga, što se i odrazilo na tom neobičnom rezultatu.

 

 

 

 Početak utakmice bio je dosta spor i dao je naslutiti kako bi utakmica mogla teći. Dragovoljcima je to više odgovaralo, jer su na taj način držali izjednačen rezultat (4:4) s domaćinom sve do 16-e minute. Bitnu je ulogu do tada imao vratar "Crnih", Matej Glavaš, koji je dobio jedan neugodan udarac u glavu zbog kojeg je morao izaći iz igre. Domaćini su se do kraja poluvremena sve više odljepljivali i na predah otišli s prednošću 11:6.
Drugi dio nije donio nikakve značajnije promjene. I dalje se igralo dosta sporo uz malo pogodaka s obje strane, no kako se utakmica primicala kraju, pojavljivalo se sve više pogrešaka gostujućeg sastava, pa su Kaštelani pobjegli na nedostižnih 8 golova prednosti u 48-oj minuti. Do kraja dvoboja, obje momčadi igrale su s brojnim rotacijama i susret je završio pobjedom favorita - 23:13.
U napadački lošoj utakmici, najviše pogodaka u našim redovima postigao je Marko Perić - 5 (4 sa 7 metara).
Iduće kolo donosi domaću utakmicu protiv gostiju iz Crikvenice. Ako budemo kompletni, očekuje se potvrda zaslužene pobjede iz prvog međusobnog ogleda, a vi dođite i podržite nas u tome.