You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

1. HRL JUG - 11. KOLO: RK ROVINJ 31:22 RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC

U sklopu zadnjeg kola prvog dijela sezone, zaputili smo se na najdalje gostovanje u Rovinj. Već prije samog putovanja, znali smo da će nam nedostajati kapetan, Mislav Plazibat, ponajbolji obrambeni igrač, Marko Maleničić, pa čak i trener, Marko Galiot, kojeg je zamijenio čovjek koji je svim igračima pokazao prve rukometne korake - Boško Nazor. Unatoč problemima, u Istru smo se zaputili u vjeri da možemo pobjedom okruniti 2021.

 

 

 

 Utakmica je počela bolje za "Hrvatski dragovoljac". Kompaktna obrana i razbranjeni Matej Glavaš bili su presudni da u 20. minuti "Crni" vode 5:8. Upravo tada, uslijedio je novi udarac na redove gostiju - ozljedio se Ferdo Mikulić. Nakon što su u 25. minuti Dugoraćani propustili priliku za odlazak na +4, Rovinjani su osjetili svoju priliku i poluvrijeme završili vodstvom - 13:12.
U drugom dijelu, teško je bilo oslabljenom "Dragovoljcu" doći do preokreta, a da do njega ne dođe pobrinuli su se raspoloženi domaćini. Laki pogotci u napadu "Rovinja" uz tehničke pogreške gostiju, opisali su tok drugog poluvremena i nije bilo drugog ishoda osim pobjede domaćina. 
Naposljetku, rezultat je bio 31:22 za "Rovinj".
U slaboj izvedbi ipak su se istakli dva igrača - Stanko Marčić i Marko Perić, oba s po 7 pogodaka.
Ovom utakmicom stigao je kraj što se tiče 2021. godine. Zimsku pauzu provest ćemo na 5. mjestu u ligi, a u drugom dijelu, nadamo se eventualnom usponu na tablici. Do idućeg susreta, hvala svim vjernim navijačima na podršci.