1.HRL: Pobjeda za produžetak nade

Split, mala dvorana SC Gripe, 08.05.č2011.
1.HRL, 25.kolo
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK ÐAKOVO 41:32(21:14)
Dugoratski rukometaši napravili su prvi korak dvokoraka koji bi ih trebao ostaviti u 1. HRL. Na domaćem parketu splitskih Gripa sigurnom igrom bez oscilacija pobjedili su mladu ekipu Ðakova. Bila je to run&gun utakmica čemu svjedoči velik broj golova te osrednja igra obrana. Dragovoljci su se već u prvim dijelu odljepili na lijepih 5-6 golova razlike, koju su održavali cijeli tijek utakmice. U nastavku je trener Plazibat dao prigodu mladim igračima s klupe. Kod dugoraćana istakao se Marin Stipičić, te prije svih vratar Jakov Previšić. U nastavku je "haubica" Plazibat namjestio nišanske sprave, Kamber razigravao suigrače, a Pivac se nazabijao iz kontri,.. 

 

ÐAKOVŠTINA APSOLVIRANA

Tekst: Mladen Banović/dugirat.com
Fotografije: Ante Čizmić Sipa

Prvi korak dvokoraka je učinjen, za sedam dana valja pobjediiti i Crikvenicu u gostima, te se nadati da se ostali susreti direktnih konkurenata u opasnoj zoni neće nepovoljno poklopiti za Dugoraćane, koji su se sami doveli u ovakvu tešku situaciju.

Malo više koncentracije u završnici nekih utakmica u gostima, koji domaći kiks manje, malo više respekta kod sudačke organizacije, i mogli smo već večeras u Dugom Ratu uz par janjčića i demejane domaćeg vina proslaviti prvu prvoligašku sezonu.

Ovako, neizvjesnost će se idućih dana takoreći moći sjeći pošadom na kavama u popularnom kafiću, kod još popularnijih prijateljica kluba (obje su vesele bile na utakmici).

No da je lako, stara poslovica kaže, ne bi nas dopalo ...

Fotogalerija by Sipa:

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog