1.HRL: Kaštelani uvjerljivo do pobjede u derbiju

Split, Mala dvorana SC Gripe, 12.03.2011.
1.HRL, 18.kolo
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK KAŠTELA ADRIACHEM 20:35(7:15)
U županijskom derbiju zbog evidentne razlike u kvaliteti do bodova je došla momčad iz Kaštela koja je ovom pobjedom došla na korak do ulaska u najelitniji rukometni razred. Kaštelani su od početka bili dominantnija momčad, poglavito se to odnosi na snažnu obranu koju Dugoračani nisu uspjeli nadigrati. Odličan ritam i organizirana polukontra gostima je donijela visokih 6:14 ...

RASPAD SISTEMA

Split. Mala dvoran ŠC Gripe. Gledatelja 150.

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK KAŠTELA ADRIACHEM 20:35 (7:15)
Piše: I. Maraš / Sportske Novosti
Izvor: Sportske Novosti

Odličan ritam i organizirana polukontra gostima je donijela visokih 14:6 što je bio znak da momčad Ante Jureškina u nastavku može računati na mirnu i sigurnu završnicu.

To se i potvrdilo u drugom poluvremenu kada su danas neinspirirani igrači Hrvatskog dragovoljca serijom izgubljenih lopti još više pomogli Kaštelanima koji su već u 45. minuti imali +12 (11:23).

U momčadi pobjednika istakao se organizator igre Tomislav Radnić kojemu su uz bok bili Mislav Nenadić (8) i Velimir Krokar (5).

Kod Dugoračana koji se bore za opstanak treba istaknuti odličan učinak vratara Jakova Previšića, koji je s 15 obrana svoju momčad spasio i od veće rezultatske katastrofe.


RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC:

Previšić (15 obrana), Kamber 4, Vuković 1, M. Perić 1, Jakelić, F.PIeić 1, Klarić 2, Galiot 1, L.PerićU. I Pleić, Matić 2, Bušić (1 obrana), Kaša 3, Stipičić 4 (1), Šolić, Čizmić.
Trener: Ante Plazibat.

KAŠTELA ADRIACHEM:

D. Bujas, Jajić 3, Novokmet, Ševo 2, Topić 2, Krokar 5, Musulin 1, Babić 2, M. Bujaš, Bosnić (10 obrana), Jureškin 2, Grbeša 1 (1), Radnić 7 (1), Družijanić (1 obrana), Vukić 2, Nenadić 8.
TRENER: Ante Jureškin.

Sedmerci: Hrvatski dragovoljac 1 (1), Kaštela 2 (2).
Isključenja: RK HD 8, Kaštela AC 6 minuta.

Suci: Gubica (Petrijevci), Milošević (Osijek).

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog