Malo je falilo...

1.HRL, 13.kolo
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK CRIKVENICA 25:27(8:15)
1.HMKRL-jug, 4.krug
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK BENKOVAC 28:9(15:7)
RK ZADAR – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 23:21(8:9)
ŽRL, 12.kolo
Ml.kadeti(1996): RK EMC SPLIT – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 19:19(10:10)
Kadeti (1994): RK EMC SPLIT – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 20:30(9:16)
Ovaj vikend obilježila je zadnja ligaška utakmica seniora u ovoj kalendarskoj godini. U dva potpuno različita poluvremena rukometaši hrvatskog dragovoljca nisu uspijeli doći do nasušno im potrebnih bodova za miran ulazak u novu godinu. Šteta, nakon fanatičnog ulaska u drugo poluvrijeme dugoraćani su uspijeli serijom 12:3 preokrenuti već izgubljenu utakmicu, ali su na kraju ipak „izgorili u želji“ , pa su jako dobri gosti u infarktnoj završnici uz lagani vjetar u leđa ljudi u crnom (šta je bilo sa onom floskulom domaćinsko suđenje) bodove odnijeli u Crikvenicu.
Mlađi kadeti odradili su i 4.krug u 1.HMKRL-jug. U prvoj utakmici lagano su pobjedili benkovčane, da bi nakon toga u uzbudljivoj utakmici bili poraženi od ekipe Zadra.
U 12.kolu županijske lige snage su na Gripama odmjerili rukometaši EMC Splita i RK HD-a. Kod mlađih kadeta bilo je jako uzbudljivo, kombinirana ekipa dragovoljca je ipak neočekivano izgubila bod, dok su dvije godine stariji kadeti neočekivano lako upisali nova dva boda.

Foto izvješće by Ranka:

 

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog