1.HRL: Loše izdanje Dragovoljaca u dalmatinskom derbiju

Kaštel stari, GD Kaštela, 03.10.2010.
1.HRL, 5.kolo
RK KAŠTELA ADRIACHEM - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 39:28(19:12)
Loše izdanje Dragovoljaca u dalmatinskom rukometnom derbiju. Već na početku utakmice vidjelo se da lijepo nedjeljno i blagdansko predvečerje u Kaštel Starom neće ispasti "dobro" za dugoratske rukometaše. Za obranu dugoraćana nezaustavljivi Matko Bujas već je u prvim minutama lakim pogotcima usmjerio utakmicu na kaštelanski "mlin" koji nije dozvolio neinspiriranim gostima, kakvi su u nedjelju bili rukometaši Hrvatskog dragovoljca, nikakvu priliku za preokret...

Tekst: Mladen Banović
Slike: Ranka Čizmić

Tračak nade dao se naslutiti sredinom prvog dijela kada su Dugoraćani konačno počeli igrati obranu kako to mogu, no to je tek bio reful koji je brzo zastao rezigniran novim pogreškama u napadu. Do kraja smo gledali predvidljivu utakmicu u kojoj je trener Ante Plazibat u nedostatku "raspoloženih" za igru dao mladim igračima, budućim uzdanicama kluba, priliku "za kaljenje" na parketu, od kojih su je neki (Banović) dobro iskoristili. Nakon dobrih igara u gostima u dosadašnjem tijeku prvenstva, Kaštelanski semafor je nakon odigranih 60-minuta zabilježio uvjerljiv poraz Dugoraćana u dalmatinskom derbiju. No dobro, svako ima pravo na loš dan. Nadamo se samo da poraz neće ostaviti neke posljedice (kao onaj lanjski poraz kontra Opuzena) po atmosferu u ekipi i na klupi, te da će Dragovoljci sad još jače zagristi na treniranje na Streljani i već u idućem kolu isprati gorak okus poraza.

RK KAŠTELA ADRIACHEM
D.Bujas 1, Jureškin 3, Dražić, Jeremić, Ševo 8, Topić 4, Krokar, Musulin 3, A.Babić 2, M.Bujas 12, Bosnić, Vukić, M.Babić, Družijanić, Jajić, Nenadić 6.
Trener: Ante Jureškin

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Matešković, Plazibat 6, Vuković, Roščić 1, Skender 2, F. Pleić 1, Galiot 6, I.Pleić 1, Čulić, Bušić, Banović 4, Šolić, Stipičić 3, Štrljić 2, Pivac 2, Čizmić.
Trener: Ante Plazibat

Suci: Petar Bulum i Nikola Carević (oba Metković)
Nadzornik: Josip Perić (Split)

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog