Preko bureka do boda

Prelog, 18.09.2010.
1.HRL, 3.kolo
RK PRELOG - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 30:30(16:13)
Nakon domaće pobjede protiv Umaga, na red je došlo gostovanje kod direktnog konkurenta za ostanak u lizi, ekipe Preloga. Nedostatkom nekih starijih igrača, trener Plazibat je morao uvrstiti veći broj mlađih igrača koji su preuzeli dio odgovornosti i dali doznanja da se na njih može i mora računati u nadolazećim utakmicama….

Tekst: Mislav Plazibat Keđa
Slike: Joško Čizmić

Utakmica i nije počela baš kako smo priželjkivali, uspjeli smo držati priključak sve do 8:8 kada domaćini konstantno drže prednost od 2 do 3 gola prednosti. Preložani su jednostavnim kontrama i polukontrama kaznili naše sporo vraćanje u obranu. Na kraju poluvremena prednost domaćih igrača 16:13.


Hvala sponzorima, njihovo je kraljevstvo nebesko.

Drugi dio kao da se ništa nije promjenilo u našim glavama, te nikako ne možemo spojiti kvalitetnu obranu sa uspješnim napadom i tako sve do 40.minute kada smo bili u najvećem minusu na utakmici(18:14,19:15). Nakon toga, kao da je proradio dišpet. Odjednom igramo čvrsto u obrani i sigurno u napadu, te u dva navrata uspijevamo i povesti (23:24,29:30), a imali smo i zadnji napad za pobjedu, ali po lošem starom običaju ne uspijevamo postiči gol.

Osim standardno dobrog Galiota, pohvalio bi i mlade igrače koji su dali veliki obol ovom bodu (Štrljić,Šolić,Banović,a naročito Bušić).


Zele pokušava nabacit "masu"

Na kraju možda možemo i biti zadovoljni, moglo je i gore, ali i puno, puno bolje. Ovu nedjelju u goste nam dolazi dobra ekipa Županje koja definitivno neće samo odradit još jedno gostovanje, naprotiv, mi ćemo se prilično namučiti kako bi osvojili nove bodove, koji su i jedini cilj na domaćem parketu!

RK PRELOG
V. Belić 3,Halić,Matić,Hoblaj 5,Balog 6(1),Lesjak 5,Bratković,Hozjak 2, Lončarić, M.Belić, Peklar 6(1),Hamonajec,Zadravec,Martinčević,Janušić 2,Kočet 1.
Sl.predstavnik:Darko Pandur
Trener:Saša Kuček
Isključenja:14 min
Sedmerci:2/2

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Matešković,Matić,Plazibat 6,Vuković 1,Roščić,Jakelić,Skender,Frane Pleić 1,Galiot 7(2),Ðonlić,Ivan Pleić 3,Bušić,Banović 2,Šolić 1,Stipičić 6(4),Štrljić 3.
Sl.predstavnik:Joško Čizmić
Trener:Ante Plazibat
Pomoćni trener:Mijo Klarić
Tehniko:Ante Dujić
Isključenja:12 min
Sedmerci:6/7


Autor članka u svom elementu!

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog