U novu polusezonu s novim trenerom

Ante PlazibatU ponedjeljak 07.01.2008. rukometaši Hrvatskog dragovoljca startali su sa pripremama za nastavak natjecanja u 2.HRL-jug.
Da ne bi sve prošlo idilično pobrinula se uprava predvođena predsjednikom  Joškom Čizmićem, te je ponukana lošijim rezultatima u protekloj polusezoni i laganim zasićenjem na relaciji trener – igrači na mjesto sada već bivšeg trenera Zlatka Grubiše postavili već dokazanog rukometnog znalca Antu Plazibata

 

Pripremama su se odazvali svi igrači koji su nastupali u prvom dijelu prvenstva uz još nekolicinu bivših koji su se odlučili reaktivirati (koliko su ozbiljni pokazat će vrijeme).


detalj s prvog treninga

Pred novog trenera i igrače nisu postavljeni veliki imperativi. Sve šta se od njih traži je ozbiljan i kvalitetan pristup treningu i naravno ono najvažnije, redovitost (šta u prvom dijelu prvenstva nije bio slučaj).

Ova polusezona poslužit će treneru Anti Plazibatu za upoznavanje ekipe i po mogućnosti afirmaciji mlađih igrača.


detalj s prvog treninga

ANTE PLAZIBAT - osobna karta

Ante Plazibat rođen je 31.08.1957.godine. Rukomet je igrao 16 godina u dalmatinskoj, republičkoj i 2.saveznoj rukometnoj ligi bivše države.

Respektabilnu trenersku karijeru započeo je 1989.godine u Rukometnom klubu Split gdje je četiri godine bio trener kadeta, a zatim i juniora i to generacije proslavljenih reprezentativaca Metličića, Maraša, Anusića i Popovića. Nakon toga preuzima prvu ekipu Splita koju 1995. uvodi u 1.HRL.

Iste godine karijeru nastavlja kao trener rukometašica Splita (95/96), a nakon toga vodi RK Dubrovnik u 1.B ligi.
Od 96. do 98. trener je ekipe RK Solin s kojom igra 1.B i 1.A ligu, dok je 98.-99.godine trener RAYYAN SPORT CLAB DOHA QATAR s kojim osvaja prvenstvo Katra.

U sezoni 1999/2000 vodi rukometašice RK Splita kroz 1.HRL,  a sezonu nakon toga i RK Solin u 2.ligi, a u sezoni 01/02 vodi ekipu makarske Osejave.
Sezonu 2002/03 provodi u HC NOOR s kojim osvaja prvenstvo Saudijske Arabije.

Nakon S.Arabije karijeru nastavlja u ŽRK Split i to od 2003.-2006.godine.
U sezoni 2006/07 ponovo se vrača u Katar i vodi RAYYAN SPORT CLAB DOHA QATAR s kojim osvaja kup, te s juniorima prvenstvo Katra.

2008. dolazi u RK Hrvatski dragovoljac


Ante Plazibat


detalj s prvog treninga

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog