Kup: Solin u finalu

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK SOLIN 27:31(9:18)
Pred punim tribinama Streljane dugoraćani su hrabro i puni morala ušli u ovaj polufinalni ogled s ekipom Solina koja je povratnik iz prve hrvatske rukometne lige, te jako željna dokazivanja. Obe momčadi su krenile agresivno, kako u obrani tako i u napadu, ali postojala je jedna razlika: Solinjani su svaku priliku rutinirano pretvarali u pogodak dok ekipi dragovoljca to nikako nije polazilo za rukom. Tome idu u prilog čak tri falivena penala i petnaestak nerealiziranih zicera od kojih većinom s krila. S takvom se realizacijom jednostavno nije više moglo, no dragovoljci su ovu utakmicu, da su bili iti malo skoncetriraniji kod šuta, mogli preokrenuti u svoju korist i zato jedno uvijek ostaje: sljedeći put će bit bolje.


Na samom početku utakmice krenilo se ravnopravno, sve do rezultata 4:4 kada je krenila već spomenuta crna serija promašaja Dugoraćana. Tako je na poluvremenu semafor pokazivao 9:18 za gostujuću ekipu. U drugo poluvrijeme se nije ušlo ništa drukčije, Dragovoljci su i dalje falivali čiste prilike, a Solin sve to kažnjavao kontrama. Kod rezultata 18:28 domaćini su počeli zabijat i tako stizati rezultat da bi na kraju svega završilo rezultatom 27:31.

U ekipi Hrvatskog Dragovoljca najviše se istakao Nino Ćoko s postignutih 8 golova i odličnom igrom tokom cijele utakmice. U ekipi Solina najraspoloženiji je bio Andrija Jajić s također postignutih 8 golova.

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
A. Čizmić, S. Dudaš, N. Ćoko (8), M. Perić (1), Hrvoje Vuković (1), Josip Lazarušić,
Ivan Pleić, Jure Rakuljić (2), Leo Ercegović (3), Jere Ivanišević, Marin Stipičić (8),
Josip Kamber (4)

RK SOLIN
Ž. Bosnić, I. Matešković, S. Maleš (2), Z. Buzov (2), M. Cićerić, M. Munitić, A.
Jurić (5), D. Fantić (4), A. Jajić (8), M. Majić (6), V. Barić (1), J. Smodlaka (1), I.
Maras (2), I. Munitić

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog