PODJELA BODOVA U SOLINU

Napisao/la MB.

solin hd

U GSD Bilankuši, u Solinu, protekle subote pred 200 gledatelja, odigran je susret između "domaćina" Hrvatskog Dragovoljca i rukometog kluba Solin. Dragovoljac je bio domaćin Solinu u njihovoj dvorani zbog nemogućnosti odigravanja službenih utakmica u novoj dvorani u Omišu. Utakmica je krenula žustro s obje strane, te krajem prvog poluvremena Solin stvara razliku zahvaljujući seriji tehničkih pogrešaka Dragovoljca, te konačan rezultat na poluvremenu je 11:16 za Solin. U drugom poluvremenu, razbuđeni Dragovoljac, s jačom obranom i raspucanim kapetanom Plazibatom, stižu rezultat te čak dvije minute prije kraja Dragovoljac prelazi u vodstvo. Nažalost, Solin je izjednačio, a Dragovoljac nije uspio realizirat zadnji napad za nova dva boda..

Za spomenuti su čudni kriteriji sudačkog para, koji su više puta dolazili u centar pozornosti sa svojim odlukama, te su čak osam puta isključivali igrače Dragovoljca, uz jedan crveni karton Kutleši.

Najbolji strijelac utakmice bio je Mislav Plazibat s deset pogodaka, te golman Stipe Maleničić koji je imao dvadesetak obrana i odlično odradio svoj dio posla.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog