VIKEND REZIME MLAĐI DOBNI UZRASTI

Napisao/la iP.

rkhd mdu

KADETI (Rijeka)

Kadeti su igrali protiv ekipa koje se nalaze u vrhu tablice, RK ZAMET i RK KOZALA. Domaćini kvalitetniji, mi bez boje, okusa i mirisa tako da je rezultat neminovan. 2 poraza, lagana triska koja ce dobro doći da još jače zvrnemo rukave.

DJEČACI 02 (Zadar)

Dječaci su igrali Regionalnu ligu u Zadru, protivnici RK ZADAR i RK ARBANASI. Protiv Arbanasa odličan ulazak u utakmicu, čvrsta obrana uz kontru i polukontru vrlo brzo su riješili pobjednika. Protiv Zadra mini derbi, Odlična i neizvjesna utakmica. Egal tijekom cijelog meča iako smo mi stalno imali laganu rezultatsku prednost. Ipak u završnim minutama utakmice nismo pokazali karakter pobjednika, te uz 2 tehničke greške i promašeni penal omogučavamo Zadru pobjedu. Nema junaka u ovoj generaciji koji bi povuka kad triba. Za sada.

DJEČACI (Županijska liga - Split)

DJEČACI 02 igrali su Županijsku ligu protiv Splita. Čvrsta i borbena utakmica u kojoj smo izvojevali pobjedu iako smo ostali bez gomanskog učinka.

DJEČACI 04 za protivnika su imali prvoplasiranu ekipu RK SOLIN. Katastrofalan ulazak u utakmicu, zbunjeni, preplašeni, te na poluvremenu gubimo 6:0. Vraćamo se do 8:5, imamo kontru za -2 al kao i uvijek pojavi se neki ''umjetnik'' te ukaki priliku za ''nešto''. Prostor za napredak - beskonačan...

{fcomment}

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog