Mlađi dobni uzrasti

VIKEND RAPORT

Napisao/la Bole.

hd trsat00

VIKEND RAPORT by Bole

Subota je bila rezervirana za kadete. U Omisu smo ugostili riječki duo Zamet i Trsat. Dva boda su bila imperativ a jos dva jackpot ( ko zna jesan li dobro napisa ).
RKHD-RK TRSAT 24-15
Odlicno odigrana utakmica. Autoritativno i u obrani i napadu. Raspolozeni na vanjskim pozicijama. A ovi znaju bit nezgodni. Nama ne, srica. Igramo dvi zaredom i malo smo stedili ova tri vanjska i Varvu. Ocemo li imat energije za Zamet, aktualnog prvaka HR.
RKHD-RK ZAMET (9-10) 19-23
Uz ozljedenog Martina, gripa je od povratka na teren zaustavila i Bockaja ali tu nije kraj, odma na pocetku utakmice ostajemo i bez Hrvoja. Puno za nas. Odigrali smo prvo poluvrijeme na dobroj razini i bili u egalu. Pocetkom drugog pocinjemo padat ali sa par obrana se na dvi minute do kraja primicemo na dva i imamo polukontru za totalni prikljucak. Ali onda nemamo ko ce to rjesit. Vlade i Nikola su izdusili i sve otislo za Rijeku. Ali bilo je fajta i muski smo pali. Vise srice drugi put.

Nedilja nas vodi u Kastela. Ml kadeti igraju regionalno sa Kastelanima. Bar se mozemo potuc u obrani pa ako bude golmanski dan moglo bi bit gusto. Ali pusti snovi.
RKHD-RK KASTELA (5-8) 10-19
Prvo je ispunjeno. Potukli se u obrani i uz neke cudne odluke gubimo a mozda smo zasluzili cak vodit. I onda pocetkon drugog djela tonemo na -5 i do kraja smo tu ns minus tri cetri pet. Napad los, obrana odlicna. Golmani bez obrane cilu utakmicu i u tom grmu lezi zeko. A stas...lets go iđemo

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog