Mlađi dobni uzrasti

LIJEPOM NAŠOM - MDU

Napisao/la bole/ivan.

bio hd04

Razasule su se snage Dragovoljca ovi vikend širom Lijepe naše. Dok su seniori pokušavali izbaciti prefiks ''luzeri'' iz naziva, KADETI su otputovali u Slavoniju odmjerit snage sa RK ĐAKOVOM i RK PAVLEKIMA (Zagreb) a DJEČACI 2004 igrali su 3. krug u Biogradu kontra RK BIOGRADA i BENKOVCA.

DJEČACI 2004

Doputovali u Biograd bez Bajamića (viroza), Tokića (upala voljnog momenta), Grgata (kvar na budilici) te sa vidno iscrpljenim Biskom nakon preboljene viroze. Ali kukanja nema, glasan pozdrav ''svi smo mi - strojevi'' i trk na parket.

HD - BIOGRAD 16:12

Počeli s obranom 3:3 al nije šmekalo. Povratak u 6:0, nekoliko dobrih obrana Madunića te razigrani Top u napadu bili su dovoljni za mirnu završnicu. Nedostaje malo logičnog razmišljanja te manje oscilacija u igri Jakelića.

HD - BENKOVAC 21:17

Otvorili smo utakmicu sa 7:0. Top se podredija križanjima i odvlačenjima za Jakelića i to je dosta dobro izgledalo. Napokon smo zabili i nekoliko laganih golova zahvaljujući kontrama Pocrnjića. Svi su dobili priliku za igru.


SLAVONSKI RAPORT by Bole

Prva Hrvatska kadetska liga
Protiv, RK PAVLEKI, i RK DAKOVO
Mjesto radnje, Dakovo

Najvaznije od svega je da je Martin dobro i da je mora ostat u bolnici u Osijeku radi preventive, sutra cemo mi doli.....
A sad malo o rukometu, znali smo da ako mislimo nesto napravit ove godine u ovom takmicenju moramo ovo gostovanje proc sa 3-4 boda na kontu. Ako ne bicemo prosjek. A znali smo i da ce bit tesko, zbog cijelonocnog puta i umora i zbog protivnika koji su slicne kvalitete. Prvo kadetsko gostovanje u Slavoniju je uspjesno apsolvirano osim Biloniceve ozljede i ostanka u Osijeckoj bolnici.
RKHD-RK PAVLEKI. (15-11) 26-22
Zagrepcani su bili tvrd orah premda smo bili favoriti. Vodili smo stalno ali nismo bili mirni, bas naprotiv smo morali strepit do kraja za bodove. Puno golova smo dali ali i puno primili. Ali bilo je bitno dobit i otvorit turnir pobjedom i cekat tezeg protivnika Dakovo. Borili smo se i sa povracanjem, proljevima, mucninama nekih igraca sta je posljedica puta ali uspili smo sve pokrpat i dobit..
RKHD-RK DAKOVO. (17-10) 28-26
Otvorili odlicno, dominirali cili prvi dio. Mora je doc pad i to me muci, nema mirnoce kad se zareda par losih stvari. Potonemo. I dosli smo u egal. Nisu nas ni suci stitili ali ni mi nismo obrambeno dobro odreagirali. Napad bolji, Hrvoje, Nikola i Vlade dobri. Golmani nisu rjesili sut sa desnog krila i to desnjaka koji nam je pravija najvise problema. Ozljeda Martina nas je isto poremetila ali nekako smo priveli kraju i ovo. Triba i ovo dobit.
I jesmo. Idemo dalje pa di stignemo, mozemo i daleko a i zapet di niko nece.
Iden lec.......

SLAVONSKI RAPORT by Bole, drugi dio

Evo u 16 sati po srednjeeuropskom vremenu nakon pustih ultrazvukiva, rengena, vadenja krvi, siti i umorni uputili smo se na jug.....Martin spava na zadnjem sicu na materi.....dobro je sve proslo.... ma sreca prati hrabre, pijane i malu dicu......

 

 

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog